- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Afacerea care umple buzunarele românilor. Profiturile acestora explodează în special în luna septembrie

17 Sep, 20:21 • Bocioacă Bianca
Afacerea simplă care umple buzunarele românilor. Cea mai fructuoasă perioadă pentru antrepenorii din această perioadă este, cu siguranță, luna septembrie. Există zile când aceștia nu fac față comenzilor.
Afacerea care umple buzunarele românilor. Profiturile acestora explodează în special în luna septembrie

Afacerea despre care vorbim este una cu adevărat înfloritoare. Pentru că, după cum bine știm, în prima zi de școală părinții se întrec să cumpere buchete de flori care mai de care. În comparație cu anii trecuți, prețurile aranjamentelor florale au crescut cu 30-40%.

Citește și: Răsfăț în stil masculin. Afacerea care a bubuit în Capitală! Bărbații cheltuie o mulțime de bani pentru a-și întreține barba

Afacerea care i-a îmbogățit pe români

În această perioadă, cele mai căuate sunt florile de toamnă – crizanteme, margarete sau trandafiri. Un buchet costă în jur de 40-50 de lei. Florarii sunt foarte aglomerați, în special astăzi în prima zi de școală, care se grăbesc să onoreze toate comenzile. Unii antreprenori au primit comnezi chiar și în urmă cu câteva săptămâni.

Printre preferințele părinților se află și aranjamentele cu flori de câmp, lavandă sau bumbac, doarece acestea rezistă mult mai mult. Aici prețurile pornesc de la 65 de lei și ajung până la câteva sute de lei.

Citește și: Fermierul român care a renunțat la culturile obișnuite și a dat lovitura cu o plantă exotică. Afacerea lui se întinde pe un teren de 40 de ari

Afacerea rămâne una de succes și în 2023, însă, chiar dacă prețurile sunt mai mari față de anul trecut cu 30-40%, foarte mulți florali spun că prima zi de școală nu le mai aduce profitul din alți ani, scrie observatornews.ro.

Azi, 11 septembrie, a început anul școlar 2023-2024, fiind prima zi de școală pentru peste două milioane de elevi din România. Pregătirile au început de dimineață la școlile din țară, unde au loc festivitățile de începere a anului școlar.

Emoțiile cele mai mari le au elevii din clasele pregătitoare, care trec pentru prima dată pragul clasei, dar și părinții acestora. numărul lor este de aproximativ 160.000 de copii.