- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord. Acesta a fost modernizat după o investiție de 14 milioane de euro

30 Mar, 13:28 • Fundeanu Madalina
Ana Hotels va redeschide hotelul din Eforie Nord. Hotelul „Europa” a fost modernizat, în urma unei investiții de 14 milioane de euro.
Ana Hotels redeschide hotelul Europa din Eforie Nord. Acesta a fost modernizat după o investiție de 14 milioane de euro

Emblematicul hotel „Europa” din Eforie Nord, deținut de compania ANA Hotels, a fost modernizat cu o investiție de 14 milioane de euro. Acesta urmează să fie redeschis începând cu data de 16 aprilie, potrivit Economedia.

Ana Hotels va redeschide hotelul din Eforie Nord

Investiția a implicat lucrări de eficientizare energetică a clădirii, atât la exterior prin termoizolare, refacerea tâmplăriei și a balcoanelor, modernizarea completă a instalațiilor clădirii, cât și prin refacerea designului camerelor și a unor funcționalități din renumitul SPA medical al hotelului.

„Lucrările au început în octombrie 2023 și s-au desfășurat într-un ritm excepțional. Este cel mai amplu proiect de modernizare a hotelului în cei peste 20 de ani ai săi, sub brandul „Ana Hotels”. Peste 25.000 de metri pătrați au fost renovați în doar șase luni, marcând un record în ceea ce privește rapiditatea și performanțele acestui proces”, a declarat George Copos, președintele – Director General al Ana Hotels.

Ai mai putea citi și: CFR Marfă vinde un hotel de 3 stele din Predeal. Toți banii se duc la Comisia Europeană

Ana Hotels, Eforie Nord
Ana Hotels, Eforie Nord

„Ana Health Spa” Eforie Nord și zonele publice ale hotelului au fost revitalizate. Sala de fitness a fost extinsă și dotată cu echipamente de ultimă generație, iar zona de primire a fost reconfigurată și modernizată.

Ana Hotels „Europa” are 221 camere, toate cu vedere la mare, un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, o grădină de 30.000 mp, un centru de conferințe de 900 de mp, care poate găzdui până la 600 de oaspeți și centrul de sănătate „Ana Health Spa”, care are în dotare o piscină exterioară cu apă dulce, una cu apă sărată, o piscină interioară cu apă sărată și săli de tratamente care oferă terapii wellness, de înfrumusețare și de relaxare și renumitele terapii cu nămol sapropelic de Techirghiol.

Grupul hotelier „Ana Hotels” deține hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest” și „Crowne Plaza Bucharest” în capitală, hotelurile „Sport”, „Bradul” și „Poiana” din Poiana Brașov precum și hotelul „Europa” din Eforie Nord. Serviciile hoteliere sunt completate de cele ale companiei Ana Teleferic, operatorul instalațiilor de transport pe cablu și de schi din Brașov și Poiana Brașov și deținătorul restaurantului „Panoramic” de pe Vârful Tâmpa din orașul Brașov.

Vezi mai multe știri: Hotelurile SPA din Bulgaria primesc turiști austrieci pentru proceduri plătite de asigurătorii lor. Se fac negocieri și cu Norvegia și România