- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

ANAF a vândut apartamentul lui Giovanni Becali. Licitația finală a ajuns la dublu față de prețul de start al licitației

06 Apr, 10:26 • Bumbeneci Diana
Giovanni Becali, executat de ANAF. Suma luată pe apartamentul lui Becali, aproape dublă față de prețul de start al licitației.
ANAF a vândut apartamentul lui Giovanni Becali. Licitația finală a ajuns la dublu față de prețul de start al licitației

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a vândut, prin Serviciul executări Silite Cazuri Speciale Regional București (SESCSR) un imobil scos la licitație, aparținând lui Giovanni Becali.

ANAF a vândut apartamentul lui Giovanni Becali

Potrivit ANAF, SESCSR București a vândut la prima licitație, în 5 aprilie, un imobil apartament situat in București, Calea Floreasca Nr 91-97, aparținând debitorului Becali Ioan.

ANAF a vândut apartamentul confiscat de la Ioan Becali, într-o primă licitație organizată de către autoritate. Prețul obținut este aproape dublu față de prețul de start al licitației.

Ai mai putea citi și: Vestea zilei pentru milioane de români! Ministrul Muncii anunță ce se va întâmpla cu indemnizațiile sociale

Giovanni Becali
Giovanni Becali

„SESCSR București a vândut la prima licitație, in data de 05.04.2023, imobil apartament situat in București, Calea Floreasca Nr 91-97, aparținând debitorului Becali Ioan, ds. nr.3134/3/2009, preț de evaluare 975.942 lei, preț adjudecare 1.842.885 lei”, precizează ANAF.

Apartamentul lui Ioan Becali scos la licitație de către ANAF este format din 5 camere și anexe conform documentației cadastrale avizată de OCPI București, cu o suprafață utilă de 113,91 metri pătrați și o suprafațî utilă totală de 118,12 metri pătrați.

Imobilul este situat la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, pe calea Floreasca nr. 91-97, Bloc F1, Etaj 1, București Sector 1. Prețul de pornire al licitației a fost de 975.942 de lei(suma fără TVA).

Vezi și: Lovitură pentru toți românii care au nuci în curte! Se dau amenzi de până la 10.000 de lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult