- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Angajatori de Top București pun la dispoziție peste 7.000 de joburi. Ce oferte de muncă includ salarii de peste 2.000 de euro

13 Mar, 15:17 • Constantin Cristina
Angajatori de Top București este cel mai mare eveniment de carieră din România și le oferă candidaților peste 7.000 de oferte de muncă cu venituri de peste 2.000 de euro.
Angajatori de Top București pun la dispoziție peste 7.000 de joburi. Ce oferte de muncă includ salarii de peste 2.000 de euro

Angajatori de Top București, cel mai mare eveniment de carieră din România își deschide porțile începând cu 31 martie până pe 1 aprilie, la Sala Palatului. Evenimentul își așteaptă doritorii cu peste 7.000 de oferte de muncă, care vin la pachet cu un salariu de peste 2.000 de euro, informează organizatorii printr-un comunicat.

Citește și: Studiu trist de Mărţişor: 7 din 10 femei spun că sunt singurele responsabile cu „joburile casnice”

Ce oportunități le oferă Angajatori de Top București

Evenimentul le permite participanților să se înscrie la workshopuri de carieră, dar și la conferința I Love Tech. Peste un sfert dintre companiile care oferă locuri de muncă, le promite potențialilor angajați, flexibilitate și posibilitatea de a lucra remote, hybrid, dar și un salariul atractiv, cu oportunități de avansare în domeniu, a transmis stiripesurse.ro.

„Flexibilitatea programului de lucru şi opţiunea de a lucra remote/hybrid rămân în topul cerinţelor candidaţilor şi anul acesta. Companiile de la eveniment care au răspuns la un sondaj realizat de Hipo.ro, au anunţat: 21,8% joburi full remote, 68% hybrid şi 36% de oportunităţi în format fizic. Printre ofertele de salarii disponibile ale companiilor se remarcă: 2.000 de euro pentru profesioniştii cu peste 5 ani experienţă, pentru joburile middle-level, între 1.000 şi 1.500 de euro, iar între 750 şi 1.000 de euro, pentru candidaţii entry-level”, a declarat Denisa Matei, project manager Angajatori de Top.

Angajatori de Top București
Angajatori de Top București

Evenimentul Angajatori de Top București se bucură încă din 2006 de o extindere benefică, fiind cel mai mare eveniment de carieră organizat până acum în România.

Din totalul joburilor disponibile la Angajatori de Top, 3.800 vor fi joburi disponibile pentru profesionişti, 2.580 vor fi poziţii deschise pentru entry-level, iar peste 1.800 programe de internship/stagii de practică.

Printre companiile care şi-au confirmat prezenţa până acum la Sala Palatului se numără ABA – Work in Austria, Agricover, Allianz Services, Auchan Retail România, BAT România, BCR, Be | Shaping the Future, BearingPoint România, Booking Holdings, Bosch România, Capgemini, GiGroup Romania, Dennemeyer TechSys, Enel România, Engie România, EY Romania, Finastra, GE Digital part of GE Vernova, IDEMIA România, Interbrands Orbico, IPSO Agricultură, JTI, Kaizen Gaming, Kaufland Romania, Keywords Studios, KPMG Romania, Libra Internet Bank, Mazars, MDPI România, Metro România, Nagarro, NOARK Electric, OTP Bank, Pirelli, Pragmatic Play, Raiffeisen Bank, Randstad, Regina Maria, Renault Group Romania, Schneider Electric, Segula Technologies, SLB, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC), Superbet, TELUS International, Tenneco, UniCredit, Vodafone Romania, Webhelp, WorldPay from FIS, Yusen Logistics, a notat sursa citată.

Alte articole: Ce joburi au căutat românii la început de 2023 și ce salarii se oferă