- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț de ultimă oră! Bucureștenii rămân fără apă caldă din cauza unor lucrări urgente. Nu s-a decis încă pentru ce perioadă

12 May, 18:51 • Constantin Cristina
Bucureștenii vor rămâne fără apă caldă din cauza unor lucrări urgente din cauza conductelor degradate. Iată zonele afectate.
Anunț de ultimă oră! Bucureștenii rămân fără apă caldă din cauza unor lucrări urgente. Nu s-a decis încă pentru ce perioadă

Termoenergetica a anunțat vineri, 12 mai, continuarea lucrărilor de reparații realizate în intersecția dintre Calea Călărași și strada Matei Basarab, după ce s-a constatat un tronson extrem de degradat, a informat ziare.com.

Citește și: Producătorii de energie termică sunt în alertă. Populația rămâne fără apă caldă și căldură de la 1 aprilie

Bucureștenii rămân fără apă caldă! Nu s-a decis încă pentru ce perioadă

Așadar, bucureștenii din zonele menționate mai sus, vor rămâne fără apă caldă preț de câteva zile.

„Continuă lucrările de reparaţii realizate în intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, în următoarele zile, în zona unei alte intersecţii, respectiv Matei Basarab cu Delea Nouă. Înlocuirea unui nou tronson de reţea, faţă de cel decis iniţial, a fost impusă de starea de degradare a conductelor”, a anunțat compania.

Termoenergetica precizează că vor fi instalate şi patru vane de sectorizare.

„În total vor fi înlocuiţi aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametre de 300mm şi 500mm. În această zonă reţeaua termică are o vechime de 30 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1993”, a mai transmis compania.

Lucrările ar trebui să fie finalizate până la data de 17 mai 2023.

„Menţionăm faptul că tronsonul pe care se lucrează este unul poziţionat la capătul reţelei, fapt ce face imposibilă alimentarea din alt sens. De asemenea, montarea unui provizorat suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi împiedicat desfăşurarea circulaţiei rutiere”, a mai transmis sursa citată.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Alte articole: Traiul românilor, din ce în ce mai greu de dus. Energia electrică, gazul și apa caldă s-au scumpit cu 60% în doar un an