- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț important de la IKEA: clienții trebuie să returneze în magazin acest produs

12 Jan, 14:04 • Stefan Simion
E mare scandal. IKEA cere clienților să returneze un produs indispensabil în orice casă. Suedezii tocmai au făcut anunțul.
Anunț important de la IKEA: clienții trebuie să returneze în magazin acest produs

Probleme la suedezii de la IKEA. Celebra companie cu activitate în România recheamă în vederea reparării un model de oglindă căreia i se rup accesoriile de fixare pe perete.

„IKEA îndeamnă toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande accesorii de fixare pe perete, de schimb, gratuit. Siguranţa clienţilor este prioritatea principală la IKEA. Aşadar, anunţăm o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) şi inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete”, au transmis reprezentanții magazinului care vinde mobilă, potrivit News.ro.

 

IKEA, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă românii, de fapt

 

IKEA susține că dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor şi de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile şi standardele aplicabile pe pieţele unde sunt vândute.

„În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoştinţă faptul că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt. Acest lucru a dus la căderea neaşteptată a unor oglinzi. Prin urmare, îndemnăm toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit”, precizează reprezentanţii IKEA.

În social media s-au creat mai multe polemici, pe marginea acestu subiect. Unii clienți susțin că produsele suedezilor sunt de proastă calitate. Scepticismul a crescut după ce în ultimul an, celebra companie a rechemat în magazin mai multe produse, inclusiv alimentare.

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult