- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Apar primele efecte pozitive ale PNRR. Bugetul județului Ilfov a crescut cu 30%

04 Apr, 09:31 • Bumbeneci Diana
Bugetul județului Ilfov a crescut cu peste 30 de procente. Planul Național de Redresare și Reziliență începe să aibă și efecte bune, în ciuda tuturor temerilor pe care le-au avut autoritățile.
Apar primele efecte pozitive ale PNRR. Bugetul județului Ilfov a crescut cu 30%

Planul Național de Redresare și Reziliență are efecte benefice asupra județului Ilfov. Bugetul ilfovenilor a crescut cu 30% datorită finanțărilor din PNRR.

Bugetul pentru Ilfov a crescut cu 30%

Bugetul judeţului Ilfov creşte cu 31% datorită a două proiecte aprobate pentru finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Reprezentanţii CJ Ilfov au transmis, pe Facebook, că în urma ultimei şedinţe a acestui for a fost rectificat bugetul local al Ilfovului pe 2023 în sumă totală de 544.318.286 de lei.

Vezi și: CNAIR a făcut un nou pas important pentru construirea celor 4 pasaje pe Centura Capitalei, în Prahova, Ialomița și Covasna

Județ Ilfov
Județ Ilfov

Potrivit surselor citate, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea a primit o finanţare de 14.300.929 de lei pentru dotarea ambulatoriului. Autoritățile au anunțat că vor achiziționa și o serie de obiecte care să uşureze activitatea personalului din ambulatoriu şi să permină realizarea unui act medical la standarde înalte, cum ar fi: aparate ecograf pentru pediatrie, onco-ginecologie, ATI, chirurgie, urologie, cardiologie şi endocrinologie, sistem de histeroscopie diagnostic, aparat pentru neuroreabilitarea robotică a membrelor superioare şi inferioare, aparat anestezie, monitor funcţii vitale, sistem video endoscopie digestivă cu electrocauter cu argon – plasmă coagulare.

Proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Ilfov” (SMID) a primit 114.314.759 de lei pentru implementare. Acești bani sunt destinați unor investiţii pentru colectarea separată şi transportul deşeurilor reciclabile. Valoarea totală a investiţiei pentru prima componentă a SMID este de 190.270.525 de lei, au adăugat reprezentanţii CJ Ilfov.

Ai mai putea citi: Inedit. Motivul pentru care România are oficial cu aproximativ 135.000 mai multe femei măritate decât bărbați însurați

Ai mai putea citi: Meteo de Florii și Paște 2023. ANM anunță cum va fi vremea până pe 1 mai

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult