- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Frații Pavăl marchează o nouă investiție record! Un nou magazin Dedeman va fi construit pe un teren cumpărat de la Țiriac

19 Apr, 14:31 • Bumbeneci Diana
Frații Pavăl merg din ce în ce mai bine în domeniul imobiliarelor. Afaceriștii construiesc un nou magazin Dedeman pe un teren cumpărat de la Țiriac Imobiliare.
Frații Pavăl marchează o nouă investiție record! Un nou magazin Dedeman va fi construit pe un teren cumpărat de la Țiriac

Dedeman se extinde puternic! Compania de bricolaj Dedeman, deținută de oamenii de afaceri băcăuani Dragoș și Adrian Pavăl, se pregătește să construiască un nou magazin pe un teren în suprafață de 14,5 hectare cumpărat de la Țiriac Imobiliare, anunță unupetrotus.

Dedeman se extinde

Dedeman a achiziţionat, în 2022, de la Ţiriac Imobiliare, un teren în suprafaţă de 14,5 hectare în nordul Timişoarei (mai exact pe terenul comunei Dumbrăvița), lângă viitorul magazin Ikea, iar fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl vor să construiască acolo al treilea magazin Dedeman din zona Timișoarei, unde mai au două magazine, unul lângă Shopping City din Calea Şagului, celălalt pe strada Divizia 9 Cavalerie.

Înainte de Paște a apărut un panou pe terenul deținut de frații Pavăl, care anunță demararea etapei „consultarea propunerilor preliminare aferente PUZ pentru dezvoltarea Zonă Servicii și Comerț”, elaborate de MG Building Design.

Vezi și: Imperiul Dedeman, în continuă ascensiune! Frații Pavăl vor să devină proprietarii unei mari fabrici

Dedeman
Dedeman

„Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor expuse, la sediul Primăriei Dumbrăvița din strada Petofi Sandor nr.31 în perioada 12.04.2023-08.05.2032, de luni până joi, între orele 8.00-16.00 și vineri între orele 8.14.00”, scrie în anunț.

Dedeman este cel mai mare retailer local de bricolaj şi cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români. Frații Pavăl deţin 57 de magazine şi au peste 12.000 de angajaţi în toată ţara.

Interesant este că şi grupul suedez Ikea tot de la Ţiriac Imobiliare a achiziţionat terenul de la intrarea în Timişoara. (foto: imagine ilustrativă)

Vezi și: Averea fraților Pavăl atinge valori epice! Cât de bogați sunt, de fapt, patronii Dedeman, aflați pe locul 1 în topul celor mai bogați oameni din România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult