- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

ATENȚIE! Poliția schimbă totul! Un bărbat a primit o amendă de 30.000 de lei pentru o greșeală pe care aproape toți românii o fac

21 Mar, 10:47 • Bumbeneci Diana
Românii care încalcă legea încep să fie amendați drastic. Un bărbat a primit o amendă de 30.000 de lei pentru un lucru pe care îl fac mai toți trecătorii pe drumurile publice.
ATENȚIE! Poliția schimbă totul! Un bărbat a primit o amendă de 30.000 de lei pentru o greșeală pe care aproape toți românii o fac

Bărbat amendat cu 30.000 de lei, după ce a aruncat gunoaie într-o pădure de lângă Slatina. Polițiștii l-au obligat inclusiv să curețe toată zona.

Amendat pentru că a aruncat deșeuri în locuri nepermise

Un bărbat a primit o amendă de 30.000 de lei, după ce a aruncat mai muți saci cu gunoi într-o pădure din Slatina. În plus, acesta a fost obligat să curețe toată zona.

amendă pentru deșeuri
amendă pentru deșeuri

În acest context, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi aruncat săptămâna trecută mai mulţi saci ce conţineau deşeuri, într-o pădure situată în extravilanul municipiului Slatina.

Vezi și: Petre Daea le spune adevărul românilor în privința alimentelor pe care trebuie să le cumpere. „Sunt împotriva oricărui produs sintetic”

„Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu comisarii din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Olt au efectuat, la data de 20 martie, un control pentru verificarea aspectelor sesizate, ocazie cu care au fost identificate atât zona, cât şi deşeurile inerte ce erau depozitate în saci, pe terenul situat în extravilanul municipiului Slatina.

În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul Poliţiei Locale Slatina, poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt”, a anunţat IPJ Olt.

Bărbatul a primit 30.000 de lei amendă și a fost obligat să ridice deșeurile din zonă. În acest context, polițiștii au anunțat că vor intensifica toate verificările în teritoriu, iar românii care sunt prinși că încalcă legea vor fi aspru pedepsiți.

Tot pe acest subiect: Ministrul Agriculturii învață românii să nu accepte schimbările de pe piața alimentară. Petre Daea: „Trebuie să înțelegem bine că patrimoniul acesta gastronomic al României trebuie să-l păstrăm”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult