- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Auchan dă lovitura din nou. S-a deschis un nou hypermarket în România! Conceptul este inedit

27 Apr, 10:39 • Fundeanu Madalina
Un nou hipermarket marca Auchan la Brașov! Ce aduce noul ATAC Hiper Discount!
Auchan dă lovitura din nou. S-a deschis un nou hypermarket în România! Conceptul este inedit

Auchan inaugurează la Braşov primul său hipermarket ATAC Hiper Discount. Astfel, Auchan Braşov Vest va fi înlocuit de o abordare nouă, ce presupune oferirea de niveluri de preţ diferite în funcţie de cantitatea achiziţionată, informează știripesurse.ro.

Un nou hipermarket marca Auchan la Brașov! Ce aduce noul ATAC Hiper Discount

Auchan, un mare jucător pe piaţa locală cu diverse formate de magazine, inclusiv hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate şi platforme online, a luat decizia de a intra și în segmentul discountului anul trecut, acesta fiind unul dintre cele mai căutate segmente pe piaţa din România în ultimii ani. Astfel, două dintre hipermarketurile acestui brand – cel din Ploieşti şi cel din Timişoara (Calea Şagului) – au fost reconfigurate şi transformate în Auchan Discount.

Proaspătul magazin inaugurat, ATAC Hiper Discount, pune astăzi la dispoziția clienților care aleg să-i treacă pragul o gamă largă de 17.000 de produse, dintre care 60% sunt alimentare, și are o suprafaţă generoasă de 6.000 mp.

Ai mai putea fi interesat și de: Sumele colosale de bani cheltuite de români pentru masa de Paște! 77% din aceștia nu au economisit pentru a face cumpărăturile de sărbători

Noul hypermarket Auchan la Brașov
Noul hypermarket Auchan la Brașov

„În hiper discountul ATAC Bartolomeu vei găsi tot timpul prețuri mici la produse proaspete, de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, băuturi alcoolice și răcoritoare și multe altele.

Iar dacă ai deja un card de fidelitate MyCLUB Auchan sau MyBusiness CLUB vei beneficia de prețuri speciale la o selecție de produse”, se arată în comunicatul emis de companie.

În România, compania gestionează o rețea extinsă de peste 430 de magazine, incluzând 30 de hipermarketuri tradiționale, 3 hipermarketuri discount, 7 supermarketuri, magazinele Auchan Go și aproape 400 de unități de ultra-proximitate, majoritatea fiind amplasate în stațiile Petrom, în plus față de platforma de vânzări online auchan.ro.

În 2022, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1,2 miliarde de euro, incluzând și taxele.

De asemenea, gigantul retailer operează două centre logistice importante, unul în Ștefăneștii de Jos, lângă București, inaugurat în 2020, cu o suprafață de 71.000 mp, și un altul în Călan, județul Hunedoara, inaugurat în 2022, care dispune de spațiu de depozitare pe o suprafață de 22.000 mp.

Vezi mai multe: Super ofertă la Lidl sâmbătă, 27 aprilie 2024! Un produs cumpărat adesea de români se întoarce pe rafturile magazinelor