- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Autovehicule de 40.000 de euro pentru Poliția Locală a lui Piedone!

09 Oct, 12:21 • Oprea Alina
De necrezut! Poliția Locală a lui Piedone a decis să cumpere șase autovehicule electrice care valorează 40.000 de euro bucata. Furnizorul este Porsche România
Autovehicule de 40.000 de euro pentru Poliția Locală a lui Piedone!

Cristian Popescu Piedone este cel care conduce Direcția de Poliție Locală Sector 5, București, iar acesta a luat decizia de a achiziționa șase autovehicule în valoare de aproximativ 40.000 de euro bucata. Valoarea to9tală a acestor vehicule ajunge la circa 1,14 milioane lei. Furnizorul care a câștigat licitația ținută în SICAP este Porsche România.

Vezi mai multe despre: VIDEO| Piedone intervine în forță în scandalul de la Crevedia. Ce măsuri a luat în Sectorul 5 „Şi-a luat rezervorul, restul aparaturii şi… a plecat”

Autovehicule electrice Porsche pentru Direcția de Poliție Locală

Aceste mașini ar trebui să fie livrate în maximum două luni, iar plata acestora se face cu fonduri din buget propriu și de la Asociația Fondului pentru Mediu. Direcția de Poliție Locală din Sectorul 5 a făcut declarații cu privire la motivul pentru care au nevoie de aceste mașini, anume că acestea sunt mult mai puțin poluante și mult mai operative pentru activitatea Poliției Locale. De asemenea, a se menționa ideea că dispun de cea mai nouă tehnologie de pe piață, conform celor furnizate de Economedia. 

Porsche România este principalul importator pentru următoarele branduir de mașini: Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda, Das WeltAuto, dar și Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Vezi mai multe despre: Cristian Piedone ia atitudine. Primarul Sectorului 5 pune mai mulți polițiști pe stradă. „Avem toleranța 0 pentru cei care nu respectă legea”