- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bani gratis pentru o categorie de români! Cine sunt norocoșii care primesc voucher în luna martie

05 Mar, 11:44 • Cornel Ghimeșan
Vouchere pentru această categorie de persoane. Pe data de 8 martie, în fiecare an, se marchează Ziua Internațională a Femeii, dedicată celebrării realizărilor sociale, politice și economice ale femeilor.
Bani gratis pentru o categorie de români! Cine sunt norocoșii care primesc voucher în luna martie

Bani gratis de la stat pentru o categorie de români. În onoarea Zilei Internaționale a Femeii, mall Sun Plaza din București lansează vouchere-cadou speciale pentru această ocazie. În plus, în luna martie, există un concurs special cu premii garantate pentru vizitatoarele centrului comercial.

Citește și: Cum poţi obţine un voucher de 500 de lei de la Digi RCS-RDS. Ofertă exclusivă pentru abonaţii din România

Pentru a participa, tot ce trebuie să facă este să efectueze achiziții în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal. Există o excepție pentru cumpărăturile efectuate în magazinele Cora, Leroy Merlin, Altex, Flanco și Bebe Tei, unde valoarea minimă a bonului trebuie să fie de 400 de lei.

Începând cu 8 martie și până pe 31 martie, campania este în plină desfășurare, iar înregistrările se pot face la biroul de Informații, situat la etajul 1. În luna martie, vizitatoarele Sun Plaza vor fi întâmpinate de lumini strălucitoare, entuziasmul modei de primăvară și de toate răsfățurile pe care le merită.

Sub umbrela campaniei „Femeile contează în Sud”, doamnele și domnișoarele vor avea ocazia să participe la diverse activități menite să le încânte ziua, să-și revigoreze arhiva de fotografii din telefon și să își revizuiască garderoba.

Bani gratis pentru o categorie de români! Cine sunt norocoșii care primesc voucher în luna martie
Bani gratis pentru o categorie de români! Cine sunt norocoșii care primesc voucher în luna martie

Diferite zone ale mall-ului vor deveni spații dedicate femeilor, unde clientele se vor putea opri pentru o veritabilă experiență gratis  de fashion shooting.

În primul setup, la parterul mall-ului, zona Orange Atrium, femeile își vor putea crea propriul background pentru cele mai instagramabile poze de primăvară. Între 8 și 31 martie, va exista un photo corner cu un decor complex și un totem digital conectat la o tabletă unde, cu ajutorul unei aplicații, clientele își vor putea selecta un fundal de imagini personalizat, în acord cu unicitatea fiecăreia și cu exuberanța anotimpului care le celebrează.

De Ziua Femeii, pe 8 și 9 martie, la stand va fi prezentă și o asistentă care le va sta la dispoziție tuturor doamnelor între orele 14:00-21:00.

Citește și: Voucherele pentru români, o problemă pentru bugetul țării? Adrian Negrescu: „Este doar un program pe ideea că facem ceva, dar nu ține cont de realitatea din România”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult