- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Când va fi gata noua stație de tramvai „Stadionul Steaua”. George Ogăraru: „Era mare nevoie”

24 Jan, 21:38 • Fundeanu Madalina
Noua stație de tramvai, „Stadionul Steaua”, va fi gata în toamna anului acesta. George Ogăraru, directorul tehnic al Academiei CSA Steaua, susține că era mare nevoie de aceasta.
Când va fi gata noua stație de tramvai „Stadionul Steaua”. George Ogăraru: „Era mare nevoie”

George Ogăraru, directorul tehnic al Academiei CSA Steaua, a anunțat când vor fi gata lucrările pentru noua stație de tramvai din fața Stadionului Ghencea, în București și, totodată, când va fi aceasta pusă la dispoziția bucureștenilor, conform informațiilor prezentate de Digi Sport Special.

Noua stație de tramvai, „Stadionul Steaua”, va fi gata în toamna anului acesta

George Ogăraru a fost cel care a insistat ca planul de supralărgire și modernizare al Bulevardului Ghencea să fie modificat pentru ca în fața Stadionului Steaua să fie construită o nouă stație de tramvai.

Directorul tehnic al academiei Steaua a mai explicat că noua stație a tramvaiului 41 va fi numită „Stadionul Steaua” și va fi amenajată chiar în fața arenei. În acest fel, toți sportivii din cadrului clubului vor fi mult mai în siguranță când merg la baza sportivă.

Ai putea fi interesat și de: PMB promite 50 de kilometri de bandă unică pentru autobuzele STB. În 2024 va fi amenajată banda specială de pe Splaiul Independenței

stația de tramvai „Stadionul Steaua”
stația de tramvai „Stadionul Steaua”, sursa: Facebook George Ogăraru

„Luna septembrie este termenul pentru finalizare. Era o stație de tramvai destul de departe. Se afla la 500 sau 600 de metri. Era mare nevoie.

Cred că pentru mulți ani am riscat foarte mult pentru că vedem copii care aleargă pe șinele de tramvai. Au fost câteva accidente în acea zonă.

Era mai bună o pasarelă, dar nu aveau unde să o ancoreze. Stația ajută mai mult. Toți cei din cartier îi vor putea lăsa pe copii la stația de tramvai să vină, să coboare. E o mai mare siguranță.

Chiar dacă stau la 500 de metri de stadion tot iau mașina pentru a-i duce în baza de pregătire. Acum vor putea lua tramvaiul. Nu era nicio trecere de pietoni. Era foarte departe. Va fi o trecere de pietoni semaforizată.

Eu personal am ridicat problema la nivel de club. Mi-am asumat o discuție cu primăria și am prezentat toate argumentele necesare pentru ca proiectul pentru supralărgire să fie modificat.”, a declarat George Ogăraru pentru sursa menționată anterior.

Vezi mai multe știri: Șeful Toyota crede că mașinile electrice nu vor depăși mai mult de 30% din cota de piață. Care este acum strategia gigantului auto