- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Care e locul din România unde găsești casă de cumpărat cu doar 3.000 de euro. Are două camere, iar terenul e de 1.550 de metri pătrați

11 Mar, 17:11 • Claudia Simion
Știm cu toții că o casă în România costă o avere și nu mulți își pot permite. Fie că o construiești de la zero sau o cumperi, cheltuielile sunt uriașe, mai ales în contextul scumpirilor din ultima vreme. Și, totuși, există un județ în țara noastră unde îți poți cumpăra propria locuință cu doar 3.000 de euro.
Care e locul din România unde găsești casă de cumpărat cu doar 3.000 de euro. Are două camere, iar terenul e de 1.550 de metri pătrați

Există un județ în România unde îți poți cumpăra propria locuință cu doar 3.000 de euro. Suprafața casei respective e de 80 de metri pătrați, iar terenul ajunge chiar și la 1.550 de metri pătrați.

Locuința despre care vorbim se află în comuna Radovanu, județul Călărași. Proprietarul a scos-o la vânzare pentru doar 3.000 de euro. Casa construită în 1936 are două camere, cu o suprafață de 95 de metri pătrați.

Casa a fost scoasă în licitație publică pe un site de anunțuri din România. Are mai multe fotografii, iar anunțul deja a strâns o mulțime de vizualizări.

„Se vinde în licitație publică!

Casă de vânzare cota de 1/2 situată în Comună Radoveanu, Județul Călărași

Construcție: Construcție-C1 cu regim de înălţime P cu suprafaţa construită la sol de 95mp.

Anexă-C2 cu regim de înălțime P cu suprafață construită la sol de 44mp.

Construcțiile sunt din paiantă.

Finisajele sunt considerate inferioare.

Terenul are suprafață de 1550mp, deschidere la drum neasfaltat-Str Cireșului de 18.11ml.”, este anunțul postat de proprietar, pe internet.

Citește și Incredibil! Acesta este locul superb din România în care poți cumpăra o casă cu doar 500 de euro

Locul de vis din România unde dai doar 500 de euro pentru o casă

Locul unde vă puteți bucura de liniște și relaxare și unde găsiți de cumpărat o casă cu doar 500 de euro se numește Gherdeal. În momentul de față sunt doar șapte persoane în vârstă care locuiesc în acest sat. Pentru a vă bucura de peisajele spectaculoase din acest sat trebuie să mergeți către Făgăraș, să străbateți 244 de kilometri în circa patru ore, iar apoi să mai mergeți alți 37 de kilometri. Atunci când sunteți pe aproape trebuie să intrați pe drumul Cincu spre sat.

Citește și Casa Verde Fotovoltaice 2023. Noi reguli pentru programul care „începe” cu o amânare

„Aici, o casă costă cam 20 – 24 de milioane de lei vechi. N-a mai rămas mare lucru din ele. Oamenii au plecat, mânca-i-ar amarul. Pe atunci era un sat frumos și bine populat. Sașii au plecat în Germania sau în Austria, cei care au rămas și-au făcut un rost pe la oraș. Acum este aproape pustiu și cei mai mulți locuitori au peste 60 de ani”, au declarat sătenii.

Tags: