- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un frizer în București în 2023. La ce venituri poate ajunge pe lună din salariu și bacșiș

10 Apr, 23:23 • Claudia Simion
Meseria de frizer e printre cela mai populare și mai bine plătite din România. Dacă multe meserii au fost desființate sau înlocuite de roboți, cu cea de frizer nu se va putea întâmpla acest lucru.
Cât câștigă un frizer în București în 2023. La ce venituri poate ajunge pe lună din salariu și bacșiș

Mulți se întreabă cât ar putea câștiga un frizer în 2023. Ei bine, potrivit anunțului postat de un salon din București, pentru această poziție se oferă un salariu de până la 4.000 de lei net. E mai mult decât un profesor debutant din învățământul primar din provincie.

De precizat e că angajatorul cere cel puțin un an de experiență pentru jobul de frizer.

Citește și Salariul din România plătit cu 3.700 de euro. Ce trebuie să facă un android developer

„Căutăm un coleg cu experiență de minimum un an, punctual și pasionat de acest domeniu. Frizerul trebuie să modeleze, să ajusteze, să întrețină barba și părul clienților. Portofoliul de clienți constituie un avantaj.

Punem accent pe detalii, clienții și personalul pot juca jocurile din colecție pe PS, Darts, Arcade, Biliard sau alte jocuri de societate. Noi oferim ceea ce orice bărbat își dorește – să se așeze pe scaun, să aibă încredere în frizer. Frizura potrivită nu îți oferă doar o imagine mai plăcuta, îți oferă o anumită atitudine și încrederea pe care o meriți. Mencave este mai mult decât o frizerie, este locul unde te relaxezi și beneficiezi de cele mai bune servicii. Profesioniști devotați ne-am clădit o comunitate într-un mediu în inima orașului creând totodată cel mai bun refugiu”, mai transmite angajatorul.

Citește și Cât mai câștigă un consultant în turism în 2023. Salariul său poate trece de 1200 de euro

Potrivit unui alt site de angajări, unde sunt postate mai multe anunțuri, salariul unui frizer care lucrează în București poate porni de la 2.500 de lei pe lună, iar acesta trebuie să aibă o experiență de cel puțin doi ani și diplomă de calificare.

Frizerii pot ajunge la câștiguri colosale și din bacșișul primit zilnic. În unele cazuri, veniturile pot ajunge până la 4.000 – 5.000 de lei pe lună.