- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă o noapte de cazare la Cluj în perioada festivalului Untold. Prețurile fac concurență prețurilor de la cazările de lux din Dubai

24 May, 15:57 • Stefan Simion
Prețurile la cazare în Cluj, în perioada în care se desfășoară festivalul Untold, sunt uriașe. Tarifele explodează în cele patru zile ale festivalului (3-6 august 2023), dar cu o lună înainte acestea sunt la jumătate.
Cât costă o noapte de cazare la Cluj în perioada festivalului Untold. Prețurile fac concurență prețurilor de la cazările de lux din Dubai

Cazările în perioada Untold concurează cu cazările la hotelurile de lux din Dubai. Astfel, pentru un apartament situat în centrul orașului Cluj, unii proprietari de apartamente cer și peste 10.000 de lei (2.000 de euro) pe noapte. Prețurile sunt exorbitane în centrul orașului, dar acestea scad pe măsură ce ne îndepărtăm de centru.

Cei care vor să închirieze un apartament în centru, pentru trei nopți, trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 35.000 de lei. Acest apartament, însă, se închiriază în luna iulie cu 17.000 de lei, tot pentru 3 nopți, iar apartamentele ceva mai departe de zona centrală ajung și la 1.500 de lei, scrie ziaruldeiasi.ro.

Noi reguli pe stadionul unde se organizează Untold: „Cine strică gazonul să îl înlocuiască”

Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat în întregime pentru prima oară în ultimii zece ani. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune că nu mai vrea „cârpeli” pe viitorul gazon. Astfel, rulourile de gazon, infrastructura din sol, respectiv sistemele de drenaj și cel de încălzire vor fi înlocuite.

Dacă, după festival, se va constata că gazonul a fost deteriorat, organizatorii vor avea obligația să-l schimbe în întregime, a atras atenția președintele CJ, Alin Tișe.

Citeste si Cel mai mare festival de muzică din România! Cine vine la Untold în 2023?

Cine va participa la Untold în 2023

Untold 2023 are loc în perioada 3 – 6 august. În această vară, pe scenă vor urca, printre alții, Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso şi Salvatore Ganacci.

Prima ediție a festivalului a avut loc între 30 iulie și 2 august 2015, an în care Cluj-Napoca a fost desemnat Capitala Europeană a Tineretului. De-a lungul celor 4 zile de festival, au participat în medie peste 60.000 de oameni pe zi. La prima ediție au participat: Armin van Buuren, Avicii, David Guetta, ATB, Dimitri Vegas & Like Mike, Tom Odell, Fedde le Grand, Duke Dumont ș.a.

Citeste si Veste bună pentru fanii UNTOLD. Liber la bilete fără să se înregistreze pe site-ul festivalului

 

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult