- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă turta dulce la Târgul de Paște din București. Prețuri colosale la preparatele de sărbători

10 Apr, 22:13 • Claudia Simion
Mai sunt doar câteva zile până când vine Paștele, iar românii se pregătesc deja pentru cea mai mare sărbătoare a anului. În București se organizează și Târgul de Paște al Capitalei 2023, "Tradiții și Flori de Sărbători".
Cât costă turta dulce la Târgul de Paște din București. Prețuri colosale la preparatele de sărbători

Vizitatorii pot găsi la târg o mulțime de preparate tradiționale în ton cu sărbătorile pascale. Târgul s-a deschis de vineri, 7 aprilie, și va ține până în data de 17 aprilie. Intrarea este liberă pentru toată lumea.

„La târg vă așteaptă meșteșugari și producători din toate colțurile țării cu produse tradiționale: ouă încondeiate, ii, icoane pictate, obiecte din piele, ceramică, sticlă și lemn, decorațiuni pentru masa de Paște, cozonaci, prăjituri de casă, pască, produse apicole etc.”, a transmis Primăria Capitalei.

Citește și Târgul de Paște al Capitalei vine cu prețuri surprinzătoare. Cât trebuie să le achite comercianților românii care vor un kilogram de cârnați sau un burger

Cât costă turta dulce la Târgul de Paște din București

Cei care merg la târgul de Paște în acest an pot găsi o mulțime de dulciuri, cum ar fi turtă dulce, care costă între 10 și 15 lei. Cinci gogoși mici costă 15 lei, un chec e 25 de lei. Un burger costă 35 lei, iar un kilogram de cârnați e 90 de lei.

La târg nu găsiți doar de mâncare, ci și suveniruri sau cadouri pentru cei dragi. Cine dorește să achiziționeze o cană ceramică ar trebui să plătească între 25 și 60 de lei. Pentru ouă încondeiate ar trebui să plătiți între 10 și 25 de lei, iar când vine vorba de bijuterii prețurile pornesc de la 35 de lei. Găsiți și aranjamente florale cu motive pascale, care costă 100 de lei. De asemenea, găsiți tablouri și icoane de 80 de lei.

Citește și Este oficial! Târgul de Paște al Capitalei s-a deschis! Unde poate fi vizitat