- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă un bilet de tren București Nord – Costinești în iulie 2023. Noile prețuri pentru adulți, pensionari, copii și studenți

10 Jul, 14:54 • Bumbeneci Diana
Tot mai mulți români aleg să meargă cu trenul și anul acesta la Costinești. Iată cât costă un bilet de tren cu plecare din București-Nord.
Cât costă un bilet de tren București Nord - Costinești în iulie 2023. Noile prețuri pentru adulți, pensionari, copii și studenți

Costinești este o destinație de vară populară în România, oferind atât relaxare pe plajă, cât și distracție și activități recreative pentru toate gusturile. Cum sezonul estival a început în forță, românii pasionați de călătoriile cu trenul sunt tot mai interesați de biletele București-Nord – Costinești, mai ales că în stațiune există o gară, iar distanța până la plajă este de maxim 1-2 kilometri.

Cât costă un bilet cu trenul București Nord – Costinești

Pe timpul zilei, românii se pot bucura de 10 trenuri. Majoritatea fac 3-4 ore până la destinație. Prețurile pentru adulți sunt cuprinse între 60 și 80 de lei, în funcție de ora la care pleacă trenul din București, dar și în funcție de clasa aleasă, I sau II. În cazul copiilor cu vârsta de peste 3 ani, prețurile sunt și la jumătate, iar pensionarii și studenții primesc reduceri de 50-70%.

Tren București - Costinești
Tren București – Costinești

Plaja din Costinești este principalul său punct de atracție, întinzându-se pe aproximativ 1,5 kilometri și având nisip fin și apă limpede. Este un loc ideal pentru a te relaxa, a te bucura de soare și a face plajă. Pe lângă relaxare, plaja oferă și o gamă largă de activități sportive și recreative, cum ar fi volei pe plajă, fotbal, surfing, schi nautic și navigație cu barca.

Vezi și: Alertă pentru turiștii care merg pe litoral. ANPC a început închiderea restaurantelor. În ce condiții mizere erau ținute alimentele

Stațiunea Costinești are, de asemenea, o atmosferă vibrantă și vie datorită numeroaselor cluburi, baruri și discoteci care găzduiesc evenimente și petreceri pe tot parcursul verii. Acest aspect face ca Costinești să fie o destinație populară pentru tinerii care doresc să se distreze și să socializeze pe timpul sezonului estival.

Un alt punct de atracție important în Costinești este Tineretului Park, un parc de distracții situat în apropiere de plajă. Aici poți găsi o varietate de atracții, inclusiv roată panoramică, carusel, trenuleț, tobogane de apă și multe altele.

În plus, Costinești găzduiește și Tabăra de Studenți, un complex de baze și facilități destinate studenților și tinerilor care doresc să petreacă timp într-un mediu educațional și recreativ.

Pe lângă toate acestea, în apropierea stațiunii există și alte obiective turistice interesante. Printre acestea se numără monumentul Evoluției Tehnice, un turn de 25 de metri înălțime care oferă o priveliște panoramică asupra stațiunii și a Mării Negre, și Epava Evanghelia, o epavă scufundată ce poate fi explorată în timpul scufundărilor.

Vezi și: Alertă de la CFR pentru toți românii care călătoresc cu trenul. A apărut o nouă formă de înșelăciune

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult