- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât de mulți bani face un livrator Glovo?

20 Nov, 08:00 • Cornel Ghimeșan
Din ce în ce mai multe persoane iau decizia de a lucra în domeniul livrărilor. Programul flexibil pe care îl are un curier Glovo, dar și salariul sunt motivele pentru care din ce în ce mai multă lume se orientează în direcția asta.
Cât de mulți bani face un livrator Glovo?

Tot mai multe persoane, atât din București, cât și din celelalte orașe, aleg meseria de curier la Glovo datorită programului flexibil de muncă.

Pentru persoanele care au un loc de muncă, dar vor să-și suplimenteze venitul trebuie să știe că meseria de curier la Glovo se poate practica înainte, după terminarea programului de muncă sau în weekend.

Citește și: Românii, grav afectaţi de pandemie. Peste 70% au adoptat obiceiuri proaste

Meseria de curier este aleasă și de către tinerii care sunt la facultate și care doresc să aibă o sursă de venit suplimentară.

Meseria de curier Glovo este foarte versatilă, asta datorită tipurilor de produse care se pot livra. Curierii Glovo livrează, de la mâncare de tip fast food, până la alimente și băuturi din diferite centre comerciale.

Cât de mulți bani face un livrator Glovo?

Spre deosebire de alte platforme, Glovo are un sistem orar special ce permite curierilor să rezerve zilele și orele pentru livrare, pentru a putea fi plătiți când sunt conectați.

Orele de cerere sunt un criteriu important de care trebuie să țină cont curerii.

Dacă persoanele aleg să lucreze în intervalele orare în care cererea este crescută primesc puncte de excelență. Dacă un curier are mai multe puncte de excelență are dreptul să rezerve mai multe interval orare și automat să câștige mai mulți bani.

Pentru a deveni curier este necesar ca persoanele să dețină un vehicul personal (mașină, scuter sau bicicletă) și un telefon smart.

Cât câștigă un curier Glovo

Salariul unui curier variază în funcție de bonusuri, oră, zi din săptâmână și numărul de comenzi.

În România, un curier Glovo câștigă minim 23 de RON pe oră.

Alte articole:Povestea incredibilă a celei mai scumpe sticle de bere din lume. De ce a ajuns să fie cumpărată cu peste 500.000 de dolari

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult