- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât mai costă o casă în România. Localitatea în care românii trebuie să plătească doar 40.000 de lei pentru o casă cu un teren de peste 1.500 de metri pătrați

13 May, 12:25 • Lupu Alexandra
Câți bani trebuie să ai pentru a cumpăra o casă în România. Ofertele sunt greu de refuzat într-o anumită localitate din țară!
Cât mai costă o casă în România. Localitatea în care românii trebuie să plătească doar 40.000 de lei pentru o casă cu un teren de peste 1.500 de metri pătrați

Prețurile locuințelor au explodat în ultima perioadă, motiv pentru care românii caută cât mai mult oferte greu de refuzat. În ciuda prețurilor crescute și a unui scenariu economic greu de gestionat, se pare că există anumite localități din România în care oamenii nu trebuie să scoată prea mulți bani din buzunare pentru o casă, spune gandul.ro.

Cât mai costă o casă în România

În satul Șoimu, comuna Smârdioasa, între Alexandria și Zimnicea, județul Teleorman, românii pot cumpăra o casă cu doar 40.000 de lei (8.000 de euro). Anunțul de vânzare a fost postat pe OLX. În descrierea anunțului, se relatează că locuința are 5 camere, o anexă cu bucătărie, hol, o cameră cu sobă și o cămară.

Această casă este amplasată pe un teren de peste 1.500 de metri pătrați. În curtea casei se află și o fântână. Și aceasta nu este singura ofertă greu de refuzat! O casă din comuna Suhaia, județul Teleorman, se vinde cu suma de doar 7.500 euro, iar mai mult decât atât, prețul poate fi negociat. Românii care locuiesc în București trebuie să meargă doar două ore cu mașina până la destinație.

Citește și despre următorul subiect: Analiză imobiliară. Garsonierele sunt cele mai căutate locuințe în ultimii 10 ani pe piața românească. Chiria a crescut cu peste 35%

Casă
Casă

Suprafața terenului este de 1.406 metri pătrați. Locuința este alcătuită din patru camere și două săli, iar casa cuprinde și o anexă din care fac parte 3 camere și o magazie. Locuința este racordată la apă curentă și curent electric, potrivit anunțului postat de proprietar pe platforma OLX. Și dacă românii sunt interesați să cumpere o garsonieră, ei trebuie să știe că au nevoie de 2.000 de euro.

O ofertă postată pe un site de anunțuri a captat atenția internauților. Este vorba despre o garsonieră pusă la vânzare, pentru care românii trebuie să scoată din buzunare doar 2.000 de euro. Locuința este poziționată în Rodna, județul Bistrița-Năsăud. Proprietarul recunoaște că persoana care va cumpăra garsoniera va trebui să mai facă câteva investiții. Locuința are o suprafață utilă de 38 metri pătrați, se află la etajul 4, construită în 1990.

Garsoniera este decomandată. Doar pozele din anunțul de vânzare ne fac să ne dăm seama că persoana care va cumpăra locuința pusă la vânzare la doar 10.000 de lei va investi mai mult decât atât pentru recondiționare!

Te-ar putea interesa și: Nicușor Dan primește o nouă lovitură: proiectele imobiliare sunt deblocate și revin în Capitală. La ce trebuie să se aștepte bucureștenii