- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani a dat Ianis Hagi pe inelul pe care i l-a dat iubitei sale, când a cerut-o în căsătorie. Fotbalistul a cheltuit 100.000 de euro pentru organizarea marelui eveniment

24 Jun, 18:33 • Lupu Alexandra
Suma uriașă pe care Ianis Hagi a dat-o pentru inelul pe care i l-a dat iubitei sale atunci când a cerut-o în căsătorie. Nu o să-ți vină să crezi!
Câți bani a dat Ianis Hagi pe inelul pe care i l-a dat iubitei sale, când a cerut-o în căsătorie. Fotbalistul a cheltuit 100.000 de euro pentru organizarea marelui eveniment

Ianis Hagi a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie pe Elena, iubita sa. Marele eveniment a avut loc a doua zi după meciul României de la Lucerna, informează ziare.com.

Câți bani a dat Ianis Hagi

A doua zi după meciul României de la Lucerna, Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi au mers în Paris, acolo unde fotbalistul i-a adresat marea întrebare Elenei. Ianis Hagi i-a dăruit inelul iubitei sale într-un decor de vis, în care se vede Turnul Eiffel. Elena nu se aștepta la un astfel de moment.

A fost extrem de emoționată. A spus marele „DA” extrem de fericită. Primele informații arată că fotbalistul a cheltuit 100.000 de euro pentru a-și surprinde viitoarea soție. 50.000 de euro a costat doar inelul cu diamante.

Te-ar putea interesa și: Amendă pentru românii care nu-și schimbă buletinul după căsătorie. Termenul limită în care trebuie să te încadrezi pentru a nu încălca legea

Elena este o tânără care locuiește în Constanța și este de origine aromână. Ea a fost prezentată familiei lui Ianis. Atât Gică Hagi, cât și soția sa, Marilena, sunt încântați de viitoarea noră. La scurt timp distanță de la marele eveniment, Gică Hagi a reacționat și a dat primele declarații. El s-a arătat fericit de faptul că fiul său își asumă responsabilități.

Ianis Hagi
Ianis Hagi

„O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide”, a spus Hagi, la Fotbal Club, conform digisport.ro.

Elena Tănase, viitoarea noră a lui Gică Hagi, s-a bucurat mereu de o viață de lux. Tatăl acesteia este Dimciu-Palavoti Tănase, un cunoscut om de afaceri. Elena este moștenitoarea mai multor afaceri din domeniul construcțiilor și în agricultură. Ea locuiește în România, dar merge frecvent în Scoția, pentru a se vedea cu Ianis Hagi. El activează ca fotbalist la echipa Glasgow Rangers. În perioada în care fotbalistul a fost accidentat, Elena i-a fost alături permanent. Ea este și persoana care a avut grijă ca Ianis să aibă o alimentație sănătoasă.

Citește și: Căsătorie în 2023. Câte zile libere se dau de la stat și care sunt zilele în care nu trebuie să se facă nunți