- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani ar trebui să dai pe o noapte de cazare în complexul deținut de Dan Bittman. Artistul a făcut renovări și a mărit prețurile

21 May, 17:25 • Claudia Simion
Dan Bittman are, pe lângă cariera muzicală, o afacere care îi aduce sume considerabile în cont. Artistul a investit mult, iar acum vine și răsplata pentru toată munca lui.
Câți bani ar trebui să dai pe o noapte de cazare în complexul deținut de Dan Bittman. Artistul a făcut renovări și a mărit prețurile

Dan Bittman are un complex la 49 de kilometri de București, pe malul Sulimanu. E vorba de un parc de agrement în care a investit 700.000 de euro. De curând a mărit considerabil prețurile la camerele de cazare.

Până nu de mult o noapte de cazare costa puțin peste 100 de lei, însă mai nou prețul a urcat la peste 350 de lei, după cum a dezvăluit managerul afacerii lui Dan Bittman.

Citește și Prețurile locuințelor din București depășesc media națională. Consultanții explică de ce închirierea unui imobil devine o opţiune din ce în ce mai căutată

„În această perioadă, cazarea este de 350 de lei pe noapte, la bungalow, pentru trei persoane, și de 450 de lei, pe noapte, la apartament, pentru cinci persoane. Sunt mai scumpe, vara asta, pentru că sunt refăcute în totalitate. Recomandăm pentru o familie cu copii, luna mai, sfârșitul lui iunie. Atunci este cel mai bine, pentru relaxare și pescuit. Apa lacului este caldă, când afară e soare și frumos, ajunge și la 19 grade. Pentru sporturile nautice, noi ne dăm cu neopren subțire, însă alți turiști nu au folosit neopren, depinde cât de rezistent ești.

S-au menținut însă prețurile la activitățile sportive și de distracție (n.r.-30 de lei abonamentul pe zi la piscină, caiac- 50 de lei/40 de minute. Un echipament complet pentru sporturile nautice este de 100 lei/zi). Am dat și cu substanțe pentru țânțari și căpușe, cred că anul acesta va fi bine, în privința asta. Nu știu dacă vom mai angaja studenți, ca în alți ani, să ne ajute. Poate, din iunie, pe luna mai suntem acoperiți”, a spus managerul afacerii lui Dan Bittman pentru Playtech.

Citește și Top chirii 2023. Cât te costă să închiriezi o garsonieră în Iaşi, Timişoara, Cluj sau Bucureşti

Afacerea lui Dan Bittman a făcut față bine pandemiei de Covid

Dan Bittman spunea în 2022 că afacerea lui s-a menținut bine și în perioada pandemiei de Covid. „Afacerea mergea mai bine în pandemie. Probabil acum lumea are mai multe locuri în care se poate duce, dar la final de săptămână vin cei obișnuiți. În primul an de pandemie am avut mai mulți clienți. Poți să te dai pe teleski pe lac, să pescuiești. Dacă nu ești curajos poți să faci plimbări pe lac, canoe, să vâslești. Sau poate ești pasionat de paintball, este un teren special amenajat pe care se organizează competiții. Vrem să amenajăm și un teren de beach volleyball. Suntem în discuții cu Federația de Volei. În altă ordine de idei, aici se poate mânca, iar pe lac mai sunt și niște căsuțe de lemn. O noapte te costă 150 lei, iar un apartament costă 250 lei și pot sta până la 5 persoane. La final de săptămână se poate sta la un grătar, la orice”, a declarat Dan Bittman, pentru FANATIK.