- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani are Simona Halep în conturi. Un apropiat al familiei a dezvăluit tot: „Nu există nici risc, nici pierderi, nimic”

15 Nov, 19:38 • Toma Anca
Câți bani are Simona Halep în conturi. În ciuda suspendării, tenismena continuă să se antreneze, în speranța că, după procesul de la TAS, perioada de absență forțată va fi scăzută. În această perioadă, românca este la Dubai, unde face vizite constante pe terenul de antrenament.
Câți bani are Simona Halep în conturi. Un apropiat al familiei a dezvăluit tot: Nu există nici risc, nici pierderi, nimic

Câți bani are Simona Halep în conturi. În clipurile postate de sportivă pe rețelele sociale, unde este destul de activă în ultima vreme, se poate observa forma sa fizică, una neașteptat de bună pentru o jucătoare care stă de mai bine de un an.

Citește și: Ion Țiriac, sfat de 100 de milioane de euro pentru Simona Halep. Ce trebuie să facă acum fosta campioană

Câți bani are Simona Halep în conturi

Deși cariera ei sportivă a avut mult de suferit în ultimul an, Simona Halep continuă să stea bine la capitolul situație financiară. Sportiva are o avere colosală, iar dezvăluirile au fost făcute de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Potrivit acestuia, ar avea în conturi aproximativ 35-40 de milioane de euro.

Halep și-a vândut casa, să își ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în conturi. Familia ei este de respectat, îi cunosc. Ăia și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar.

Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă. Halep e o doamnă, ține minte. Un părinte adevărat, nu există risc în a face bine, nu există nici risc, nici pierderi, nimic, când ajuți copilul.

Ce e mai scump în viața asta? Copilul. Nu sunt părinți ăia care nu au grijă de copii. Băi fraților, vreau nepoții mei să plece de pe altă platformă, pentru asta mă lupt. Copiii tăi să învețe carte, să fie sănătoși și să le dai o stare materială în care să nu fie slugile altora. Marii academicieni, de ce au învățat carte? Pentru un trai mai bun”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Suma colosală cu care Simona Halep își vinde vila

Căsătoria dintre Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc nu a durat mai mult de un an de zile, această relație încheindu-se brusc. Mai mult decât atât, acest eveniment s-a întâmplat înainte de situația în care aceasta a fost implicată, cu dopajul. S-ar fi zvonit cu tenismena ar regreta această decizie de a încheia mariajul, însă acum este ferm convinsă că amintirea această trebuie ștearsă, drept urmare își vinde vila.

Petrecerea care a reflectat momentul căsătoriei lor a avut loc chiar în curtea vilei de pe lacul Snagov. Tot în același loc, Simona Halep a construit un teren de tenis după ce i s-a interzis accesul la Centrul Național de Tenis.

Aceasta a intrat înt-o perioadă din viața ei în care nu mai poate uca niciun meci până în octombrie 2026, a rămas și fără mariaj, iar aceasta s-a hotărât să scape și de vila pe care a avut-o cu soțul său. (Citește AICI mail multe detalii)