- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani câștigă Teodora Stoica de la Gigi Becali. Povestea angajatei-cheie de la FCSB

04 Mar, 11:45 • Stefan Simion
Becali o plătește pe Teodora Stoica mai bine decât pe mulți dintre angajații săi. Tânăra primește un salariu de mii de euro.
Câți bani câștigă Teodora Stoica de la Gigi Becali. Povestea angajatei-cheie de la FCSB

Gigi Becali o consideră pe Teodora Stoica mai mult decât angajata perfectă pentru departamentul de marketing de la FCSB. Se pare că latifundiarul din Pipera, despre care Dumitru Dragomir spune că are o avere de 2 miliarde de euro, a angajat-o pe Teodora Stoica, fata lui Mihai Stoica, pe un salariu destul de mare, anunță Cancan.

Ce bani primește Teodora Stoica de la Gigi Becali

Teodora face parte din echipa de marketing, Teodora Stoica a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer, deși avea doar 27 de ani.  Întreaga familie a fetei a luptat pentru aceasta, iar cel care i-a sprijinit financiar a fost chiar Becali.

Citește și: Record în 2022. Becali, Manda și Bugica au bătut recordul pentru cele mai mari contracte de concesiune

Gigi Becali a angajat-o pe Teodora Stoica la FCSB
Gigi Becali a angajat-o pe Teodora Stoica la FCSB

La ora actuală, Teodora Stoica este descrisă de persoanele alături de care muncește ca fiind total schimbată. Se pare că tânăra este unul dintre cei mai valoroși angajați ai lui Gigi Becali.

Pentru că se implică foarte mult în meseria sa, mai ales de când a scăpat de boala cruntă ce i-a afectat tot organismul, Gigi Becali a decis să o remunereze cu 4000 de euro pe lună.

Chinul la care familia Stoica a fost supus în ultimii ani a început în urmă cu 3 ani. Mihai Stoica a aflat pe atunci că Teodora are cancer.

Susținut financiar de Gigi Becali, care s-a oferit să suporte toate costurile pentru operația, tratamentele și deplasările Teodorei, Mihai Stoica a găsit salvarea la o clinică din Viena, unde tânăra de 27 de ani a făcut tratament cu citostatice.

„A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional. Și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”, a fost mesajul Teodorei Stoica după ce a înfrânt cancerul.

Ai mai putea citi: Un nou moment de glorie pentru Gigi Becali! Ar putea fi afacerea anului 2023

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult