- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou moment de glorie pentru Gigi Becali! Ar putea fi afacerea anului 2023

05 Feb, 18:30 • Bumbeneci Diana
Gigi Becali începe anul cu vești bune. Marele om de afaceri ar putea semna pentru afacerea anului 2023.
Un nou moment de glorie pentru Gigi Becali! Ar putea fi afacerea anului 2023

Vestea zilei pentru Gigi Becali. Se pare reprezentanții Atletico Madrid ar fi cu ochii pe Octavian Popescu. Presa din Spania susține că latifundiarul din Pipera este gata să semneze contractul pentru afacerea anului.

Gigi Becali, aproape de un contract major

Conform jurnaliștilor de la todofichajes.com, este vorba despre un posibil transfer ce s-ar putea realiza în vara anului 2023. Octavian Popescu ar putea să fie o variantă foarte bună pentru Atletico Madrid, în condițiile în care echipa are în plan să schimbe jucătorii cu unii mai tineri.

„Conducerea sportivă caută noi variante de întărire a atacului, iar unul dintre numele de pe listă este Octavian Popescu. Colchoneros’ (n.r. porecla lui Atletico Madrid) au rămas în contact atât cu agentul jucătorului, cât şi cu Steaua (n.r. FCSB) şi acum este unul dintre pariurile lui Atletico Madrid pentru a întineri atacul”, notează cei de la todofichajes.com.

Gigi Becali are în plan ca în 2023 să obțină o sumă uriașă din transferul lui Popescu. Anul trecut, șeful celor de la FCSB declara pentru Prosport că este convins că ar putea primi în schimbul jucătorului mai mult de 50 de milioane de euro.

Ai mai putea citi: Afacerile lui Gigi Becali, în pericol la început de 2023?! „Bani nu mai dau și vând ce vând, ca să scot banii”

Gigi Becali
Gigi Becali

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun.

Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro.

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popescu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a spus Gigi Becali, pentru sursa mai sus citată.

Ai mai putea citi: Alertă națională! Frigul abia acum ajunge puternic în România. Un val de ger lovește țara până pe 10 februarie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult