- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani cere Gigi Becali pentru FCSB. Patronul a primit deja o ofertă de 25 de milioane de euro de la un român. „Mai bogat decât mine nu e”

02 May, 23:42 • Lupu Alexandra
Gigi Becali renunță la fotbal și vinde FCSB! Iată ce sumă cere.
Câți bani cere Gigi Becali pentru FCSB. Patronul a primit deja o ofertă de 25 de milioane de euro de la un român. „Mai bogat decât mine nu e”

După ce a avut loc meciul cu Rapid, Gigi Becali a declarat că renunță la fotbal și vinde echipa FCSB. Inițial, patronul clubului cerea 25 milioane de euro persoanelor care erau interesate să cumpere echipa, dar cu toate acestea, suma a crescut la 40 milioane de euro, informează gandul.ro.

Gigi Becali vinde FCSB

În urmă cu puțin timp, Gigi Becali a anunțat, după meciul susținut cu Rapid, că iese din fotbal și vinde FCSB. În primă instanță, patronul cerea persoanelor interesate 25 milioane de euro, dar se pare că s-a răzgândit. Becali a declarat că, în cazul în care echipa va câștiga titlul, suma crește la 40 milioane de euro.

Ultimele informații arată că Gigi Becali a primit deja o oferă pentru cumpărarea echipei, de la un român. Cu toate acestea, nu a vrut să-i dezvăluie numele. Întrebat despre planurile pe care le are pentru viitor, patronul FCSB a spus că este interesat să investească la FC Voluntari. Concret, Becali a menționat că vrea să aducă echipa campioană încă din primul an, să le arate „ce înseamnă să cunoști fotbal”.

Gigi Becali s-a arătat încrezător, în ciuda faptului că a mărit suma de vânzare a echipei FCSB la 40 milioane de euro. Mai exact, patronul a spus că, românul care i-a oferit 25 mil. euro pentru club, sigur mai are încă 25 puși deoparte. Întrebat de reporterii care au susținut interviul dacă potențialul cumpărător are o situație financiară mai bună decât a lui, Gigi Becali a spus „mai bogat decât mine nu e”.

„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu pot să vă spun (n.red. numele persoanei care vrea să cumpere FCSB). Nu pot să spun.

E român, dar nu pot să spun, da? (n.red. – are bani mai mulți decât dumneavoastră?) Nu cred! Mai bogat decât mine nu e, dar nu trebuie să fie mai bogat decât mine ca să cumpere echipa. Cine are bani cash 25 de milioane de euro, eu așa am cerut…

Un om care are 25 de milioane mai are sigur încă 25. Doar nu e nebun să aibă 26 de milioane și să dea 25 pe echipă și să mai rămână cu un milion la familie.

Eu cer 40 dacă suntem campioni. A zis că negociem și asta. A zis că dă și 40. Eu după aia o iau pe Voluntari și devin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoști fotbal. Încep să mă laud și…”, a spus Becali.

Citește și: Teodora Becali joacă tare pe piața imobiliară! Cu cât vinde fiica lui Gigi Becali o locuință în cartierul de lux pe care îl ridică pe malul lacului Pipera

Gigi Becali
Gigi Becali

În paralel, primarul din Voluntari a confirmat că îl așteaptă pe Gigi Becali la echipă, în calitate de investitor. Florentin Pandele a spus că, dacă este adevărată intenția patronului FCSB, vestea este una minunată, mai ales pentru că, oricine decide să sprijine financiar clubul din Voluntari, este bine primit.

„Dacă într-adevăr domnul Gigi Becali are această intenție de a veni la noi, la FC Voluntari, atunci este o veste extraordinar de bună, mai ales că dânsul trăiește de zeci de ani aici.

Oricine vine și investește sume de bani la acest club va fi cu siguranță foarte bine primit! Ce pot să vă spun este că eu sunt pregătit să ajung la final cu fotbalul: am promovat echipa FC Voluntari în Superliga, am câștigat trofee, am luat Cupa României, am luat Supercupa, am mai jucat o finală de Cupă.

Dacă vine domnul Becali la FC Voluntari, atunci ne putem ocupa mai mult și de celalalte secții pe care le avem, mai ales că baschetul a avut rezultate foarte bune. Nu uitați că Voluntari este un adevărat oraș al sportului”, a spus Florentin Pandele.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Motivul pentru care Gigi Becali poartă mereu la el bancnote de 200 și de 500 de euro. Câți bani cheltuie lunar