- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Motivul pentru care Gigi Becali poartă mereu la el bancnote de 200 și de 500 de euro. Câți bani cheltuie lunar

03 Apr, 22:19 • stefan.vlad
Gigi Becali poartă mereu la el bancnote de 200 și de 500 de euro. Latifundiarul din Pipera susține că s-a schimbat radical după ce a fost în închisoare, că nu mai este avid de publicitate, dar preocupările sale sunt la fel ca înainte de condamnare.
Motivul pentru care Gigi Becali poartă mereu la el bancnote de 200 și de 500 de euro. Câți bani cheltuie lunar

Gigi Becali poartă mereu la el bancnote de 200 și de 500 de euro. Finanțatorul celor de la FCSB nu mai are ”arici” la buzunar când vine vorba de familie, călugări sau donații. Se pare că latifundiarul din Pipera ar cheltui lunar circa două milioane de euro, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali poartă mereu la el bancnote de 200 și de 500 de euro

Chiar dacă nu mai vine zilnic la Palatul său din Aleea Alexandru, Becali are grijă să nu-i uite pe cei nevoiași. El vorbește mereu despre biserică și le satisface toate poftele fetelor sale, iar sumele cheltuite lunar sunt foarte mari.

În plus, Becali, mai nou, preferă să facă deplasările prin țară, acolo unde este posibil, cu elicopterul, acesta fiind un alt ”moft” extrem de scump de-al acestuia.

Citește și: Gigi Becali dă o nouă lovitură financiară. Latifundiarul din Pipera investește într-o nouă afacere care îi va aduce milioane de euro în conturi

Gigi Becali riscă să fie executat silit de Fisc

Centrul Județean APIA Vâlcea a emis un proces verbal de constatare a neregulilor pe numele patronului FCSB, în cadrul căruia s-au stabilit creanțele bugetare, având în vedere că, deși a primit subvenții în această direcție, Becali nu și-a cosit pajiștea pe cele 30 hectare de teren cumpărate în județul Vâlcea.

În urma cu 3 ani, Becali și-a cumpărat peste 30 hectare de teren în județul Vâlcea. Scopul a fost acela de a construi două mănăstiri, după modelul de la Athos: una pentru bărbați și una pentru femei, la o distanță considerabilă. După ce a făcut această achiziție, patronul FCSB a aplicat și pentru obținerea unor subvenții. Cu toate acestea, APIA Vâlcea a constatat că Gigi Becali nu și-a respectat angajamentele asumate anterior.

Pe numele acestuia a fost emis un proces verbal în care sunt explicate neregulile constatate și sunt stabilite creanțele bugetare. Riscul la care se supune patronul FCSB a fost confirmată de directoarea APIA Vâlcea.

Contactată telefonic, Denisa Iacob precizează că Gigi Becali nu a respectat măsura de Agro-Mediu, dar mai mult de atât, riscă să fie silit de Fisc. Corespondența prin care patronul era avertizat de această situație a fost întoarsă înapoi, tocmai de aceea, conform procedurilor, informațiile au fost precizate public.

„Nu este așa tragedie, dar regulamentul și procedura noastră cer ca, atunci când nu se mai continuă un angajament de Agro-mediu, să fie recuperate sumele din anii anteriori”, spune Denisa Iacob.