- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu primește un casier la Auchan, Kaufland, Carrefour sau Cora. Iată lista

03 Mar, 18:41 • Bumbeneci Diana
Un casier în România are un salariu decent, însă nu la fel de mare precum un astfel de angajat care lucrează în alte țări. Iată ce venituri au angajații de la Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora.
Ce salariu primește un casier la Auchan, Kaufland, Carrefour sau Cora. Iată lista

Casierii sunt la mare căutare. Angajații hipermarketurilor din România au venituri lunare de până la 3200 de lei. Iată ce sume e oferă pentru românii care lucrează la Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora, anunță RomâniaTV.

Hipermarketurile din țara noastră caută constant să angajeze pentru diverse posturi, și oferă salarii în funcție de atribuțiile pe care le are ocupantul funcției, iar jobul de casier este unul dintre cele mai căutate.

Astfel de locuri de muncă sunt la mare căutare, deoarece pot fi ocupate fără foarte multe studii, însă atunci când vine vorba despre responsabilitățile unui angajat din marile hipermarketuri din România, acestea sunt destul de multe, chiar dacă se împart pe categorii de funcții. Desigur, salariul este și el oferit tot în funcție de activitatea desfășurată de un angajat și de funcția pe care acesta o ocupă.

Tot de interes: Salariu complet neașteptat. Cât câștigă un consilier de service auto în 2023

Casier
Casier

Salarii casier în 2022

  • Kaufland – aproximativ 3.200 lei;
  • Carrefour – 1.820 lei;
  • Cora – 2.500 lei;
  • Auchan – între 1.750 și 1.800 lei.

La Kaufland, salariul unui șef de raion mărfuri alimentare/nealimentare ar putea fi de la 3.300 până la 6.800 lei, în funcție de experiența anterioară pe care angajatul o are. Un manager de magazin câștiga lunar 6.000 lei, un manager de raion primea 2.800 lei, iar în achiziții se câștigau salarii de 2.600 lei, mai anunță sursa citată.

La Carrefour, un coordonator de depozit primește un salariu de până la 2.100 lei, un manager raion 2.810 lei, iar un specialist achiziții câștigă 3.250 lei, iar la Cora, un șef de recepție marfă câștigă un salariu de aproximativ 3.500 lei, iar un manager de raion 2.700 lei.

De partea cealaltă, la Auchan, salariul unui manager ajungea la 3.000 de lei, al unui vânzător la 3.000 de lei, iar al unui asistent de achiziții la 2.800 de lei. La acest lanț de marketuri, un manager de raion câștigă până la 3.000 de lei.

Ai mai putea citi și: Job la îndemâna tuturor! Un șef de linie de producție poate avea salariul de peste 1.100 de euro

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult