- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu primește un casier Mega Image. Unii dintre angajații lanțului de magazine primesc până la 4.600 de lei pe lună

13 Feb, 13:51 • Bocioacă Bianca
Mega Image este în continuă dezvoltare și caută constant personal nou, iar salariile nu sunt deloc de neglijat. Angajații cu experiență în domeniu pot ajunge să primească sume destul de mari.
Ce salariu primește un casier Mega Image. Unii dintre angajații lanțului de magazine primesc până la 4.600 de lei pe lună

Mega Image se află în continuă dezvoltare, având un număr foarte mare de angajați pe care îi plătește foarte bine. Un casier cu experiență încasează un salariu destul de bun.

Lanțul de magazine caută personal nou, iar cei interesați pentru funcția de casier la Mega Imgae trebuie să aibă experiență în domeniu de minimum doi ani, pentru un salariu de 2.500 de lei/lună, pentru un program de lucru full-time.

Cei fără experiență pot opta pentru alte poziții. Casierii comerciali nu au nevoie de experiență și pot câștiga 1.700 de lei/lună, plus tichete de masă în valoare de 400 de lei.

Citește și: Capăt de linie pentru supermarketul Mega Image de la parterul Unirea Shopping Center. Se pun lacătele după 15 ani de funcționare

Ce salarii oferă Mega Image

În funcție de experiența în domeniu, salariile pot varia. Un lucrător comercial cu experiență de un an primește un salariu de 1.802 lei/lună, la care se adaugă un bonus de 400 de lei și 450 de lei/lună tichete de masă.

Un șef de departament cu experiență de 5 ani în domeniu câștigă 1.802 lei/lună, plus un bonus de 340 de lei/lună și tichete de masă în valoare de 400 de lei. Un șef de magazin cu trei ani de experiență primește 4.600 lei pe lunp, un bonus de 171 lei/lună și 400 de lei tichete de masă, potrivit cancan.ro.

Citește și: Mai multe magazine Mega Image închise, în urma controalelor ANPC