- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mai multe magazine Mega Image închise, în urma controalelor ANPC

20 Oct, 14:24 • Cassano Sabrina
ANPC a efectuat mai multe controale în lanțurile de magazine Mega Image -Shop&Go și a dispus închidrea mai multora dintre ele. Reprezentanții lanțurilor de magazine spun că au fost controlate în jur de 300 de magazine.
Mai multe magazine Mega Image închise, în urma controalelor ANPC

ANPC a efectuat mai multe controale în lanțurile de magazine Mega Image -Shop&Go și a dispus închidrea mai multora dintre ele. Reprezentanţii Mega Image vorbesc despre foarte multe controale efecruate în ultima perioadă. Peste 300 de magazine au fost verificate, însă oficialii ANPC nu au vrut să dea detalii despre această operațiune.

‘În cadrul unui număr neobşinuit de mare de controale derulate de ANPC în ultima săptămână, ce au vizat aproximativ 300 de locaţii Mega Image, autoritatea a semnalat câteva situaţii punctuale pentru care s-a dispus închiderea temporară a câtorva dintre magazinele noastre. La acest moment aspectele sesizate au fost deja remediate, astfel că ne aşteptăm că se va dispune redeschiderea tuturor ma­gazinelor în cel mai scurt timp posibil“, spun reprezentanţii Mega Image.

În luna februarie a acestui an, inspectorii ANPC au făcut mai multe controale în magazinele Mega Image.

„În urma sesizărilor primite de la consumatori, acţiunile de control întreprinse de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) la marile magazine se desfăşoară în continuare. Alte patru supermarketuri Mega Image, situate în sectorul 2 şi în comuna Popeşti Leordeni, au fost verificate de comisarii ANPC. Echipele Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti-Ilfov au constatat, în urma controlului, nereguli importante aplicând amenzi contravenţionale în valoare de 68.000 lei”, se arăta îm comunicatul de la acea vreme.

Citește și: Românii care adoptă un copil vor beneficia de mai multe zile libere plătite. Iată cum va fi posibil acest lucru

Citește și: Polițiștii se revoltă, în stradă. Ce salarii primesc, în prezent: „Vrem să fim plătiți ca în UE!”