- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce se întâmplă dacă parchezi o mașină Dacia Spring lângă Porsche? Întâmplarea ieșită din comun a unui șofer: „Ai prins lotul de Spring cu apucături de Porsche”

04 Apr, 17:18 • Lupu Alexandra
Proprietarul unei mașini Dacia Spring a relatat în cadrul unui grup online ce i s-a întâmplat atunci când a parcat autoturismul lângă un Porsche. Iată care este întâmplarea ieșită din comun și cum se explică.
Ce se întâmplă dacă parchezi o mașină Dacia Spring lângă Porsche? Întâmplarea ieșită din comun a unui șofer: „Ai prins lotul de Spring cu apucături de Porsche”

Proprietarul unei mașini Dacia Spring dezvăluie situația ieșită din comun pe care a trebuit să o confrunte în momentul în care a parcat autoturismul lângă un Porsche. Deși am fi putut crede că nimic bizar nu se poate întâmpla în acest context, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Concret, cheile ambelor autovehicule nu au mai răspuns la comenzi în acele momente, așa cum relatează ziare.com.

Ce a pățit posesorul unei mașini Dacia Spring

Proprietarul unei mașini Dacia Spring a scris o postare grupul de Facebook Dacia Spring România, în care a relatat ce s-a întâmplat în momentul în care a parcat autoturismul lângă un Porsche. Concret, posesorii celor două autovehicule au vrut să închidă mașina în același timp, moment în care cheile au încetat să mai răspundă la comenzi. Autorul precizează că undele s-au intercalat, având în vedere că a fost nevoie ca unul dintre proprietari să se îndepărteze pentru a remedia situația.

Citește și: Cea mai cumpărată mașină din România este vândută după un an de folosire. Care sunt prețurile cerute de proprietarii de Dacia Spring. „Lumea aștepta să înceapă programul RABLA”

„La un moment dat era parcat lângă mine un Porsche. Când am vrut să închid mașina din cheie (iar tipul cu Porsche a inchis mașina relativ în același timp), nu a mai funcționat deloc, nici la mine nici la el. Ambele chei nu mai răspundeau la comenzi.

Cumva s-au intercalat acele unde. Doar după ce unul din noi s-a îndepărtat, și-au revenit”, scrie proprietarul mașinii Dacia Spring.

Dacia Spring
Dacia Spring

În secțiunea de comentarii, oamenii nu s-au abținut din a se amuza de situația prezentată de posesorul mașinii Dacia Spring. Unul dintre internauți îi transmite proprietarului că a prins lotul de autoturisme care are „apucături” de Porsche.

„Ai prins lotul de Spring cu apucături de Porsche. Eu îl am pe ăla cu apucături de 1300”, scrie în secțiunea de comentarii un membru al grupului.

Un alt internaut a atras atenția că situația descrisă este și metoda prin care hoții păcălesc șoferii care nu sunt suficient de atenți. Foarte multe telecomenzi se interferează, astfel, proprietarii riscă să rămână cu mașina descuiată.

„Este ceva normal, chiar o metodă a hoților prin care păcălesc șoferii neatenți, țin apăsat continuu butonul de la o telecomandă auto, omul nu este atent și apăsă butonul din mers după ce a parcat, rămâne mașina deschisă. Foarte multe telecomenzi interferează și nu mai acționează în situațiile astea”, spune alt membru.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Emma Răducanu a schimbat Dacia Sandero cu un Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet. Cât costă noua sa limuzină