- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

CEC Bank face anunțul pentru milioane de români! Ce se va întâmpla cu cardurile

18 Oct, 12:27 • Bumbeneci Diana
Vești noi de la CEC. Banca extinde posibilitatea emiterii cardurilor virtuale pentru toate cardurile de debit, direct din aplicația de Mobile Banking.
CEC Bank face anunțul pentru milioane de români! Ce se va întâmpla cu cardurile

CEC Bank

anunță românii că extinde șansa emiterii cardurilor virtuale pentru toate cardurile de debit. Acest lucru va fi făcut direct din aplicația de Mobile Banking – CEC app.

CEC face anunțul pentru milioane de români

CEC Bank a lansat o nouă funcționalitate în cadrul aplicației de Mobile Banking – CEC app – clienții pot să-și emită singuri, fără costuri și drumuri la bancă, carduri virtuale pentru toate tipurile de card de debit.

Vezi și: ING aduce vestea zilei pentru toți românii. Se pot câștiga 50.000 de euro

„Continuăm procesul de modernizare a CEC Bank și extindem posibilitatea emiterii de carduri virtuale către toate produsele de card de debit existente în portofoliul băncii.

Astfel, CEC Bank devine și mai prietenoasă cu mediul  după ce anul trecut am început emiterea primului card virtual pentru produsul Visa Multicurrency iar de la începutul anului banca noastră emite carduri din plastic reciclat/ cu elemente biodegradabile”, a declarat Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank.

CEC Bank
CEC Bank

Pentru a obține un card virtual, clienții nu mai trebuie să facă drumuri la bancă. Mai exact, procesul de obținere și activare fiind mult mai simplu. Dacă deții un card fizic principal activ, îți poți emite cardul virtual direct din Mobile Banking – CEC App și îl poți folosi imediat. Cardul virtual este activ încă de la început, nu mai trebuie să mergi la bancă sau la bancomat.

Cardul virtual poate fi folosit pentru:

– plăți la POS, după înrolarea cardului într-o aplicație de plăți (Google Wallet sau Apple Pay)
– plăți online, folosind datele cardului disponibile în aplicație
– retragere de numerar contactless de la ATM-urile și MFM-urile CEC Bank dar și de la echipamentele altor bănci care permit acest tip de operațiune contactless.

Cardurile virtuale pot fi utilizate și pentru plăți direct de pe telefon, prin portofelele Apple sau Google (Apple Pay / Google Pay), ceasuri sau brățări smart (Fitbit Pay, Garmin Pay). Clienții trebuie doar să deschidă Magazin Play (Android), App Store (iOS) sau Huawei AppGallery, să acceseze „CEC Bank Mobile Banking” și să selecteze opțiunea „Actualizează”!

Vezi și: Începând de azi, românii pot cumpăra noi titluri de stat Tezaur. Statul anunță ce dobânzi oferă pentru octombrie 2023

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult