- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

CEC Bank finanțează studenții și familiile! Aceștia pot beneficia de sume cuprinse între 75.000 și 150.000 de lei!

17 Nov, 14:49 • Oprea Alina
Două programe guvernamentale sunt disponibile pentru studenți și familii oferite de CEC Bank. Student Invest și Family Invest finanțează studenții și familiile pentru a-și îndeplini scopurile!
CEC Bank finanțează studenții și familiile! Aceștia pot beneficia de sume cuprinse între 75.000 și 150.000 de lei!

CEC Bank oferă o oportunitate incredibilă, astfel că studenții și familiile pot beneficia de o finanțare cu sume între 75.000 și 150.000 de lei prin programele Student Invest şi Family Start, cu garanţii de stat şi dobânzi subvenţionate. Durata maximă pentru aceste credite este de până la 10 ani, cu o perioadă de grație de până la 5 ani.

Dobânda şi comisioanele de analiză, precum şi comisioanele de gestiune a garanţiilor sunt subvenţionate integral de către stat.

De exemplu, pentru un credit de 75.000 lei, pe 10 ani, rata lunară se ridică la circa 1.259 lei, în condiţiile utilizării integrale a sumei de la început.

„80% din valoarea finanțărilor beneficiază de garanții de stat, prin Fondul Român de Contragarantare (comision de gestiune a garanției subvenționat).”, potrivit CEC Bank, conform gândul.

Ai putea fi interesat și de: Fondul de Garantare a Asiguraților a soluționat peste 72.000 de cereri de plată: „Au fost efectuate către creditorii de asigurare ai societăţilor de asigurări aflate în faliment.”

Programul FamlyStart – CEC Bank

CEC Bank
CEC Bank

Acest program presupune un credit de nevoi personale cu dobânzi subvenționate și garanții de stat pentru a acoperi nevoile financiare pentru cele mai importante evenimente din viata unei familii, precum: nunta, educația și creșterea copiilor sau chiar achitarea avansului pentru o mașină de familie.

Sumele se pot utiliza pe baza documentelor justificative prezentate la decontare sau cu plata directă a furnizorului pe baza documentelor justificative.

„Solicitările trebuie depuse cât mai repede, astfel încât  să poată fi îndeplinite formalitățile pentru solcitarea garanției de stat până pe 29 decembrie 2023, după analiza și aprobarea creditului la nivelul CEC Bank.”, potrivit unui anunț CEC Bank, conform sursei citate.

Programul StudentInvest

Acest program guvernamental este dedicat creditelor de nevoi personale care ajută la plata taxelor școlare, a chiriei pe durata studiilor sau pentru achiziția de cărți, etc.

Sumele pot fi utilizate pe baza documentelor justificative prezentate la decontare sau cu plata directă a furnizorului pe baza documentelor justificative.

Depunerea solicitărilor trebuie efectuată cât mai repede, astfel încât să poată fi îndeplinite formalitățile pentru solicitarea garanției de stat până pe 29 decembrie 2023, după analiza și aprobarea creditului la nivelul CEC Bank.

Ai putea fi interesat și de: În atenția tuturor românilor care au credite! Anunțul făcut de BNR în legătură cu creditele cetățenilor români la sfârșit de săptămână!