- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

CEC Bank, mesaj oficial pentru români. Ce transmite instituția, în plin boicot împotriva altor bănci austriace

20 Dec, 10:47 • Stefan Simion
CEC Bank are un nou mesaj pentru români. Instituția Bancară își îndeamnă clienții să ia decizii majore în 2023.
CEC Bank, mesaj oficial pentru români. Ce transmite instituția, în plin boicot împotriva altor bănci austriace

În timp ce românii se gândesc tot mai mult să boicoteze băncile din România, mai ales BCR-Erste și Raiffeisen Bank, CEC Bank are un nou mesaj pentru clienții săi. Banca îi îndeamnă ca, în 2023, să opteze pentru depozitele la termen oferite de instituția controlată de stat, anunță Bugetul.ro.

CEC Bank, mesaj pentru românii care vor să își schimbe planurile în 2023

De curând, CEC Bank, bancă a Statului Român, a venit cu un mesaj pentru cei care vor să-și schimbe banca, în plin boicot al românilor asupra BCR-Erste și Raiffeisen Bank, decizii luate pe marginea subiectului „Schengen”, din momentul în care Austria a refuzat să sprijine românii în procesul de aderare.

În prima zi a săptămânii, CEC Bank îi îndeamnă pe români să-și facă planurile pentru anul 2023 și să economisească alături de un partener de încredere. Cu depozitele la termen CEC Bank, românii beneficiază de dobândă atractivă, susține instituția controlată de Statul Român.

Ai mai putea citi și: Raiffeisen Bank, un nou mesaj pentru români, după ce s-au anunțat renunțări în masă la serviciile acestei bănci

CEC Bank
CEC Bank

„La final de an este important să analizezi ce ai reușit să bifezi pe plan personal, profesional și financiar. Apoi, gândește-te la obiectivele pentru 2023 și construiește-ți planurile de economisire cu un partener de încredere. Cu depozitele la termen CEC Bank, beneficiezi de dobândă atractivă, ca să-ți poți atinge mai ușor obiectivele propuse”, este mesajul transmis de CEC Bank, pe toate paginile de socializare.

Casa de Economii și Consemnațiuni este o instituție bancară din România, deținută de stat, înființată în 1864. În decembrie 2021, CEC Bank era a șasea bancă din sistem cu o cotă de piață de 7,9%, active de 50,6 mld. lei și avea cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale.

Ai mai putea citi și: Incredibil! Universitatea Craiova este prima care boicotează Austria! „Ne mutăm conturile de la Raiffeisen Bank și nu mai alimentăm de la OMW-Petrom!”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult