- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cel mai bogat sat se regăsește în Satu Mare! Un trai mai mult decât decent!

03 Dec, 16:42 • Oprea Alina
Dacă vreodată te-ai întrebat despre existența unui sat bogat din România, acesta chiar există. Este localizat în Satu Mare și reprezintă un trai mai mult decât decent!
Cel mai bogat sat se regăsește în Satu Mare! Un trai mai mult decât decent!

Sunt foarte mulți români care locuiesc la sate, unde lumea e mai liniștită, mai puțin aglomerată și fără haos. Este cunoscut faptul că acestea, în mod general, nu sunt foarte bogate din punct de vedere economic, însă, la nivel național, sunt unele dintre ele care constituie o structură economică destul de dezvoltată, precum și cel pe care îl vom menționa.

Ai putea fi interesat și de: Parlamentul a votat un nou Proiect de Lege. Vor putea fi deschise puncte gastronomice pentru turiști de către locuitorii de la sate!

Cel mai bogat sat din România

Dacă vreodată te-ai întrebat care este cel mai bogat sat din România și unde se află, acesta se regăsește în Satu Mare. Numele acestuia este Certeze, iar locuitorii spun că nu duc lipsă de absolut nimic, ceea ce îl cataloghează ca fiind cel mai bogat România. Așadar, localitatea are tot ceea ce are nevoie, însă este foarte important de menționat că nu sunt locuri de muncă, conform celor furnizate de Antena3.

Cel mai bogat sat din România, Certeze
Cel mai bogat sat din România, Certeze

Din punct de vedere al numărului locuitorilor, aceste este extrem de mic, astfel că cei mai mulți dintre aceștia au luat decizia de a pleca să muncească peste hotare, precum mulți alți români. Aceștia au plecat în țări precum Spania, Italia, Franța sau Marea Britanie, totul având scopul unui trai mai bun.

Totuși, cetățenii români care au ales să rămână în aceasta zonă rurală și-au asigurat un trai mai mult decât decent. Structura caselor este una foarte mare, acestea fiind și foarte luxoase. Multe dintre aceste case au câte un etaj, însă nu este exclus să vezi la strada principală și case imense cu până la trei etaje.

Curios din ce și-au asigurat acest trai mai mult decât decent? Locuitorii acestuia ar fi făcut averi prin simpla vânzare a ziarelor la metrou sau din construcții, acesta fiind un domeniu foarte căutat în zilele noastre. Totuși, există anumite zvonuri care susțin că locuitorii din această zonă ar controla bordeluri clandestine și ar face trafic de droguri în Franța.

Ai putea fi interesat și de: Un tânăr din Oradea a vrut să profite de reducerile de final de sezon, dar a fost păcălit și lăsat cu o gaură în buget! Unde au ajuns, de fapt, banii lui