- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ciolacu îi cere lui Piedone să renunțe la cursa electorală pentru primăria Capitalei. Ce apel a lansat premierul României

23 Apr, 20:06 • Amarie Giorgiana
Marcel Ciolacu a făcut marți, 23 aprilie, un apel către Cristian Popescu Piedone și i-a cerut acestuia să renunțe la orgolii și să se așeze la masa discuțiilor. Premierul României a susținut că Gabriela Firea rămâne cea mai bună variantă pentru Primăria Capitalei.
Ciolacu îi cere lui Piedone să renunțe la cursa electorală pentru primăria Capitalei. Ce apel a lansat premierul României

Marcel Ciolacu a făcut marți, 23 aprilie, un apel neașteptat către Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 și candidat al Primăriei Capitalei. Premierul i-a cerut lui Piedone să renunțe la orgolii și să se așeze la masa discuțiilor, susținând că fostul primar general Gabriela Firea rămâne cea mai bună variantă pentru Primăria Capitalei, conform Adevărul.

Ce mesaj i-a transmis Ciolacu lui Piedone

„O să îmi permit, prin intermediul dumneavoastră, să fac un apel şi la un alt prieten de-al meu, prieten de-al fratelui meu, cunoştinţă de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viaţă trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim, cum a reuşit această echipă la Sectorul 2, să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti. Experienţa, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general. Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu şi împreună vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim”, a afirmat Marcel Ciolacu, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al Sectorului 2 din partea PSD – PNL.

Citește și: Gabriela Firea intră în cursa pentru Primăria Capitalei: „Bucureștenii au nevoie de primari care să aibă idei”

Cristian Popescu Piedone a refuzat să își retragă candidatura.

Recent, Alianța PSD-PNL l-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei pe medicul Cătălin Cîrstoiu, iar din partea social-democraților va candida Gabriela Firea, în timp ce din partea liberalilor, a intrat în cursă Sebastian Burduja.

Citește și: Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt noii candidați la Primăria București. PNL și PSD se separă pentru alegerile locale 2024