- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ciorile, cel mai mare coșmar pentru Nicușor Dan! Edilul dă vina pe păsări pentru dezastrul din parcuri.

20 Oct, 23:51 • Cornel Ghimeșan
Parcurile din Capitală sunt într-o stare dezastruoasă, iar printre cele mai afectate se numără chiar si Parcul Cișmigiu sau Parcul Herăstrău, ambele situate chiar în centru Bucureștiului. Nicușor Dan dă vina pe faptul că nu s-a găsit încă o soluție împotriva păsărilor.
Ciorile, cel mai mare coșmar pentru Nicușor Dan! Edilul dă vina pe păsări pentru dezastrul din parcuri.

Parcul Herăstrău, declarat monument istoric, este cel mai mare din Bucureşti. Ar trebui să fie o oază de relaxare pentru cei care vor să se plimbe cu bicicleta, să citească pe iarbă sau să vâslească în apele lacului. O suprafață de 187 de hectare în nordul Bucureștiului și, poate, principalul loc de relaxare pentru o bună parte dintre bucureșteni. O parte dintre cei care îi bat aleile sunt dezamăgiți, pentru că nu îl văd suficient de îngrijit. Nici Parcul Cişmigiu nu arată mai bine.

Alte articole: Reacția lui Nicușor Dan cu privire la sutele de blocuri care nu au apă caldă și căldură: ”Suntem în fiecare zi puţin mai bine decât în ziua precedentă, după ce 15 ani am fost mai rău.”

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, este de părere că situația deplorabilă în care se găsește parcul din centrul Bucureștiului, datorează ciorilor și porumbeilor, împotriva cărora nu s-a găsit încă o soluție. Totuși, Nicușor Dan susține că în fiecare dimineață bancile sunt curățate.Întrebat când se va îmbunătăți situația parcurilor, în special cea a parcului Cișmigiu, de care locuitorii se plâng că este mizerabil și acoperit de găinaț, primarul spune că deși „mai sunt lucruri de făcut, nu este dezastrul pe care îl aud din toate părțile.”

„Este, așa cum a fost ani de zile, dar, pentru că nu s-a găsit ani de zile o soluție pentru problema ciorilor și a porumbeilor, vreau să vă spun că se curăță în fiecare dimineață tot ce înseamnă alee, tot ce înseamnă bancă,” a declarat Nicușor Dan pentru Digi24.

Nicușor Dan promite investiții suplimentare în Cișmigiu

Ciorile, cel mai mare coșmar pentru Nicușor Dan! Edilul dă vina pe păsări pentru dezatrul din parcuri.
Ciorile, cel mai mare coșmar pentru Nicușor Dan! Edilul dă vina pe păsări pentru dezatrul din parcuri.

Edilul susține că s-au făcut și urmează să se mai facă învestiții pentru a îmbunătăți condițiile din parcul considerat, de asemenea, monument istoric.

„O dată la două săptămâni trec prin parcul Cișmigiu. Nu este ceea ce mi-aș dori eu să fie parcul Cișmigiu, mai sunt lucruri de făcut, dar nu este dezastrul pe care îl aud din toate părțile. Parcul Cișmigiu arată rău pentru că aleile sunt crăpate, nu au mai fost făcute de ani de zile.

Ceea ce am reușit noi să facem a fost podul, care avea 100 de ani și nu a fost niciodată reabilitat, în câteva luni îl terminăm. Am găsit pergolele care țineau plantele agățătoare, erau putrede, le-am înlocuit. Înlocuim cuva lacului, înlocuim, să se termine licitația zilele astea, locul de joacă, de asemenea care era de ani de zile vai de capul lui. Nu arată cum am vrea să arate, dar ne preocupăm,” a adăugat primarul.

Citește și: Un bărbat a avut o idee inedită pentru a scăpa de facturi. „Nu sting becurile. Și așa nu plătesc”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult