- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Circulația mai multor trenuri a fost suspendată! CFR a luat noi decizii drastice

05 Oct, 13:46 • Bumbeneci Diana
Trenurile spre Aeroportul Otopeni, suspendate temporar. Iată ce decizii s-au luat.
Circulația mai multor trenuri a fost suspendată! CFR a luat noi decizii drastice

Tren anulat în București. În cursul săptămânii următoare, persoanele ce vor vrea să ajungă la Aeroportul Otopeni nu vor mai putea folosi trenurile. Cursele au fost suspendate temporar.

Circulația mai multor trenuri a fost suspendată

Perioada de suspendare a acestora este de 10 și 11 octombrie.

Reprezentanții Societății de Transporturi București au venit cu o soluție pentru români. A fost reintrodusă linia 780 pentru zilele menționate anterior. Trebuie precizat însă că autobuzul va funcționa în intervalul orar 9:00- 14:20. Mai mult, se pare că autobuzele vor circula din 30 în 30 de minute pe anumit trasee.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Studenții scandalizați cu privire la biletele de tren. Ce se va întâmpla cu reducerea de 90%

Tren
Tren

„Autobuzele liniei 780 vor circula la intervale de aproximativ 30 de minute între terminalele „Gara Basarab” și „Aeroport Henri Coandă”, pe următorul traseu:

Pe sensul de mers spre terminalul „Aeroport Henri Coandă”: Gara Basarab, Bd. Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, Str. Clăbucet, Str. Aviator Popişteanu, Bd. Expoziţiei, Piaţa Presei Libere, Şos. BucureştiPloieşti, Alei Aeroport Henri Coandă, Aeroport Henri Coandă Sosiri.

Pe sensul de mers spre terminalul „Gara Basarab”: Aeroport Henri Coandă, Alei Aeroport Henri Coandă, Şos. Bucureşti Ploieşti, Bd. Mărăşeşti, Bd. Expoziţiei, Str. Aviator Popişteanu, Str. Dornei, Str. Puţu lui Crăciun, Bd. Ion Mihalache, Calea Griviţei, Piaţa Gării de Nord, Bd. Dinicu Golescu, Gara Basarab.

Pentru efectuarea călătoriilor pe linia 780 poate fi utilizat oricare titlu de călătorie din oferta tarifară a STB SA”, se precizează în comunicatul de presă al STB.

Mai poți citi: CFR ușurează și mai mult viața călătorilor! Biletele de tren se pot achiziționa online printr-o aplicație mobilă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult