- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

City Grill, investiție de 10 milioane de euro. Grupul se pregătește să deschidă trei hoteluri de tip butic. Când vor fi gata

21 Jul, 11:48 • Lupu Alexandra
City Grill a dat lovitura. Grupul va deschide trei hoteluri de tip butic.
City Grill, investiție de 10 milioane de euro. Grupul se pregătește să deschidă trei hoteluri de tip butic. Când vor fi gata

City Grill are în derulare trei proiecte hoteliere de mici dimensiuni, informează Ziarul Financiar. Investiția totală este de 10 milioane de euro.

City Grill deschide trei hoteluri de tip butic

City Grill operează aproximativ 20 de restaurante. Grupul se pregătește să deschidă trei hoteluri de tip butic. Fiecare unitate de cazare va avea circa 20 de camere și va fi de mici dimensiuni.

„Avem trei hoteluri de tip butic în derulare, în diverse faze de finalizare. E vorba de proiecte relativ mici, cu aproximativ 20 de camere fiecare, investiţia totală urmând a se ridica la 10 milioane de euro”, spune antreprenorul Dragoș Petrescu.

Citește și despre: Mai multe hoteluri în Constanța! Totul se va întâmpla în următorii 3 ani. Cum va arăta piața hotelieră din România după intrarea în Schengen

Investiția de 10 milioane de euro va fi realizată pe mai mulți ani, până în momentul în care toate hotelurile vor fi finalizate. În 2022, City Grill a deschis prima unitate de cazare din grup, amplasată lângă restaurantul Hanul Berarilor din centrul Capitalei. Compania controlată de Dragoș Petrescu se pregătește să mai deschidă un hotel, care se va afla în Corbeanca, la intrarea în complexul rezidențial Paradisul Verde.

Unitatea de cazare va avea 18 apartamente și 2 camere și spații comerciale adiacente. Firma Paradisul Verde Investment are în proprietate un teren cu o suprafață de aproximativ 3.200 de metri pătrați.

„Aparthotelul va purta numele de La Boheme, parte din grupul City Grill. Pe întregul parter se va inaugura un Mega Image de tip City, de mărime medie, ce va fi operat direct de către Mega Image. În complex mai sunt spații de retail, în special pe zona de food service, precum Semolina – brutarie patiserie, opratori de înghețată și diverse servicii”, a declarat, pentru Profit.ro, Dragoș Petrescu.

City Grill
City Grill

A treia unitate de cazare din portofoliul City Grill va fi în București, chiar în centrul istoric. În ceea ce privește al patrulea hotel, antreprenorul spune că în august vor fi finalizate actele, iar atunci va putea oferi mai multe informații. City Grill are în plan în acest an să deschidă restaurantul istoric Cerbul Carpatin din Brașov.

Va fi pentru prima oară când grupul va ieși în afara Bucureștiului. Brand-ul se va alătura celorlalte deja existente în portofoliul companiei. La nivelul companiei, Petrescu afirmă că a bugetat încasări de 270 milioane de lei în 2023. Acest lucru înseamnă un avans de 15%.

Vezi și: Tot mai mulți români preferă să stea într-un apartament pe litoral, decât la hotel. Cât costă cazarea