- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ciucă, viitorul președinte al României? Un liberal aruncă bomba pe scena politică

18 Jan, 00:22 • Bumbeneci Diana
România intră în linie dreaptă în lupta pentru alegerea președintelui. Nicolae Ciucă ar putea fi varianta PNL pentru alegerile din 2024.
Ciucă, viitorul președinte al României? Un liberal aruncă bomba pe scena politică

Nicolae Ciucă ar putea fi cea mai bună variantă pe care o au liberalii pentru funcția de președinte, informează agenția de presă News.ro! Alegerile din 2024 au deschis Cutia Pandorei.

Nicolae Ciucă, varianta PNL pentru 2024

Ne apropiem tot mai mult de anul 2024, perioadă de interes major pentru politicienii români. Aceștia din urmă deja au început să agite apele și să arunce săgeți în stânga și în dreapta, pentru a vedea ce se întâmplă până la final. Așa cum era de așteptat, cum Klaus Iohannis nu mai poate candida, la PNL este adus luat în considerare Nicolae Ciucă, chiar dacă în jurul său planează unele controverse.

În acest context, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre Nicolae Ciucă prezidenţiabilul PNL că foarte probabil va fi, pentru că liderul PNL corespunde profilului descris.

Oficialul a mai transmis că PNL va susţine pentru funcţia de șef al statului român un lider puternic, un lider „care va uni, nu unul care să dezbine”, va susţine acolo un om educat moral, un om educat şi mai ales o persoană ce va fi o figură care trebuie să se „ridice peste stânga, dreapta, centru”.

Te mai poate interesa și: Legumicultorii solicită urgent ajutorul Ministerului Agriculturii! Cum s-ar putea dubla producția de legume

Ionuț Stroe, declarații despre Nicolae Ciucă
Ionuț Stroe, declarații despre Nicolae Ciucă

PNL va susţine pentru funcţia de preşedinte un lider puternic, un lider care va uni, nu unul care să dezbine, va susţine acolo un om educat moral, un om educat. Din punctul nostru de vedere, trebuie să fie o figură care trebuie să se ridice peste stânga, dreapta, centru, trebuie să fie un om pentru toţi românii”, a spus Ionuţ Stroe, despre portretul candidatului PNL la alegerile prezidenţiale.

Întrebat dacă acesta va fi premierul Nicolae Ciucă, Ionuţ Stroe a răspuns: ”Da, foarte probabil, corespunde profilului descris”.

Tot în acest context, politicianul a mai transmis că nu s-a luat o decizie privind modul în care îşi vor desemna candidatul la prezidenţialele ce vor avea loc peste câteva luni. Despre o candidatură comună PSD-PNL, Stroe a menţionat că mereu liberalii au candidat singuri.

”Mereu am construit candidaturi, nu se pune problema în acest moment de candidaturi comune”, a spus el, arătând că protocolul de colaborare cu PSD priveşte doar guvernarea.

Ai mai putea citi și: Schimbare majoră pentru pensionari. Românii care au plătit CASS ar putea primi banii înapoi

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult