- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Clujeancă la un pas să fie înșelată în supermarket: „Mi-a bătut pe casă 19 pungi de ardei în loc de una”

16 Apr, 23:53 • Stefan Simion
O clujeancă a fost la un pas să fie păcălită într-un supermarket după ce casiera i-a bătut pe casă un produs de 19 ori. Astfel, femeia a ajuns să plătească mai mult cu câteva sute de lei pentru produsele achiziționate.
Clujeancă la un pas să fie înșelată în supermarket: Mi-a bătut pe casă 19 pungi de ardei în loc de una

O femeie din Cluj care a mers la supermarket a plătit scump neatenția. Casiera a taxat-o de 19 ori pentru o pungă de ardei, astfel că, la final, pentru cumpărăturile pe care ar fi trebuit să plătească doar 81 de lei a ajuns să plătească 341 de lei, scrie Știri de Cluj.

Suma uriașă pe care a plătit-o clujeancă pe o pungă cu ardei într-un supermarket

Clienta a observat eroarea abia când a ajuns acasă și s-a uitat pe bon, apoi și-a povestit pățania pe Facebook. Revoltată, femeia a relatat incidentul care a avut loc în supermarketul LIDL de pe strada Aurel Vlaicu atrăgându-le atenția oamenilor să fie atenți și să consulte întotdeauna bonul, imediat ce ies de la case.

Citeste si Primark face angajări pentru cel de-al treilea magazin care urmează să fie deschis în România. Se oferă salarii atractive și numeroase beneficii extrasalariale

Vreau să vă zic să aveți mare grija la magazinul LIDL de la IRA. Azi am pățit, uitați câte punguțe cu ardei mi-o bătut pe casă, 19 bucăți, și eu am luat doar o singură bucată. Verificați bonul la ieșirea din magazin. Noi nu am făcut-o și ne-am mirat de ce am plătit atâta, că nu am cumpărat nu știu ce…

Ajungând acasă m-am uitat pe bon și am găsit cauza… Mâine mergem să lămurim situația, aveți grijă oameni buni! După ce totul e enorm de scump, ne mai și fac de bani cu intenție sau fără”, a relatat clujeanca pe un grup de Facebook destinat mămicilor din Cluj.

Citeste si Cât a ajuns să coste 1 kg de ceapă, considerată până nu demult „leguma săracului”. Prețul cepei în piață este mai mare decât la supermarket. Cu cât o poți cumpăra de pe OLX

Imaginea săptămânii în parcarea unui supermarket din Cluj

Cu câteva zile în urmă, un alt supermarket LIDL tot din Cluj a fost scena unui eveniment care ar fi putut fi amuzant dacă nu era trist și care, o dată în plus, denotă lipsa de civilizație a unor români.

Un tânăr care mergea la o sală de fitness din apropiere și-a lăsat mașina pe trecerea pentru pietoni, în parcarea supermarketului LIDL din cartierul Mărăști.

supermarket

Postarea a stârnit valuri de reacții, clujenii reușind să se amuze de „parcarea săptămânii la Cluj:

„Recunoaște că a parcat și ai desenat trecerea de pietoni sub mașină după ce a plecat omul”;

„Culmea sănătății din 2024: mergi cu mașina la sală să alergi pe bandă”;

„Parchează fix ca un PET!”.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult