- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Compania românească de închirieri de mașini Autonom lansează „Blue”, un serviciu de ride hailing cu mașini Tesla. Investiție de 5 milioane de euro

21 Nov, 10:30 • Fundeanu Madalina
Compania românească de închirieri de mașini Autonom anunță că lansează aplicația de ride hailing numită „Blue”, începând de astăzi, 21 noiembrie, valabilă în București. Investiția a costat 5 milioane de euro!
Compania românească de închirieri de mașini Autonom lansează „Blue”, un serviciu de ride hailing cu mașini Tesla. Investiție de 5 milioane de euro

Compania românească de închirieri de mașini Autonom anunță că lansează aplicația de ride hailing numită „Blue”, începând de astăzi, 21 noiembrie, pe piața din București. În urma unei investiții de peste 5 milioane de euro, Blue va pune inițial la dispoziție o flotă de 100 autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y, conform informațiilor transmise de Economedia.

Se lansează „Blue”, aplicația de ride hailing disponibilă în București

Spre exemplu, o cursă pornind de la Aviatorilor, până la Piața Unirii costă, marți, la ora 10, 22 de lei, redus de la 36 lei, în timp ce o cursă de la Piața Unirii la Aeroportul Henri Coandă costă 57 lei, redus de la 95 lei. Timpul de așteptare este de aproximativ 4 minute, potrivit sursei.

„Considerăm că transportul alternativ trebuie să fie un agent al schimbării pozitive, parte a soluției la problemele de trafic și calitate a aerului din marile orașe. Blue își propune să ofere clienților liniște, siguranță și confort, printr-o soluție adaptată cerințelor publicului, dar și nevoilor orașului.

Te-ar mai putea interesa și: Autostrada ce leagă Moldova de Ardeal, unul dintre mega proiectele din România. Proiectele presupun tuneluri prin munți și o investiție de aproape opt miliarde de euro

Blue
Blue

Blue va face accesibile călătoriile cu mașini electrice de înaltă calitate, atât pentru persoane individuale, cât și pentru companii. Pentru anul viitor ne propunem să ajungem la 200 de autovehicule Tesla care să reducă emisiile de CO2 din București cu cel puțin 834 de tone”, a fost anunțul lui Andrei Stancu, CEO Blue Technology.

„Suntem bucuroși să anunțăm lansarea acestui nou serviciu, el fiind rezultatul direct al cererilor repetate venite de la clienți, dar și a inițiativei antreprenoriale a colegilor noștri.

Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții de transport modern și sustenabil, centrată pe standardele de calitate solicitate în piață pentru un serviciu premium, pentru a oferi o alternativă mai puțin poluantă și mai eficientă în ceea ce privește mobilitatea urbană”, a mai declarat Dan Ștefan, co-fondator Autonom Group.

Serviciul va fi disponibil pentru publicul din București începând de astăzi, 21 noiembrie, iar aplicația mobilă poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

Vezi și alte știri: Magia Crăciunului în Sibiu. Mii de vizitatori la târg, care sunt preţurile principalelor atracţii