- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Magia Crăciunului în Sibiu. Mii de vizitatori la târg, care sunt preţurile principalelor atracţii

20 Nov, 20:12 • Cornel Ghimeșan
Cu Sibiul îmbrăcat în straie festive de la mijlocul lunii noiembrie, primul weekend de la deschiderea Târgului de Crăciun a adunat mii de oameni în Piața Mare. Atmosfera de poveste a început să se resimtă în "capitala culturii," unde adulți și copii din întreaga țară au venit să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă.
Magia Crăciunului în Sibiu. Mii de vizitatori la târg, care sunt preţurile principalelor atracţii

Magia Crăciunului în Sibiu. Până pe 2 ianuarie 2024, Piața Mare din Sibiu va găzdui Târgul de Crăciun, iar entuziasmul este palpabil printre sibieni și turiști. Oamenii au uitat de temperaturile de 4 grade Celsius și s-au concentrat pe a face fotografii cu bradul, să savureze vin fiert și să se bucure de atmosfera festivă. Copiii se distrează pe patinoar, în carusel, trenuleț sau în roata panoramică, oferindu-le o priveliște pitorească a orașului.

Citeşte şi: Afacerea cu care un român speră să dea lovitura de Crăciun. Anul acesta va livra mii de colete: „Prețurile încep de la 43 de lei”

Magia Crăciunului în Sibiu

Cei prezenți la Târgul de Crăciun din Piața Mare din Sibiu au la dispoziție o varietate de activități și produse festive. Organizatorii au pregătit tot ce își poate dori un vizitator, de la mâncăruri tradiționale și dulciuri până la băuturi tradiționale, decorațiuni de Crăciun, cadouri și produse handmade. În acest an, brandurile mari precum Lidl, Ferrero Rocher, Kinder și Favorina au fost prezente în mod vizibil, aducând un plus de notorietate evenimentului comparativ cu anul anterior.

Cu toate că prețurile din acest an sunt destul de ridicate, nu au descurajat participanții să se bucure de atmosfera festivă și să cumpere produse specifice târgului. Vinul fiert a fost unul dintre cele mai căutate produse, menținându-și prețul de 10 lei de anul trecut. Băuturi precum paharul de punci non-alcoolic (15 lei) sau cel cu alcool (20 lei) au fost, de asemenea, apreciate. În categoria dulciurilor, clătitele au fost vedetele, variind între 19 și 35 de lei în funcție de tip și ingrediente.

Citeşte şi: Cât costă un brad de Crăciun la Carrefour. Pentru cei din categoria „premium” va trebui să scoți bani frumoși din buzunar

Doritorii de amintiri vizuale au avut ocazia să se urce în roata panoramică contra unei taxe de 30 de lei, beneficiind de două rotații complete. Pentru cei dornici de fotografii cu atmosfera de iarnă, tariful pentru o astfel de amintire a fost de 35 de lei. Opțiunea pentru o fotografie magnetică costa între 35 și 50 de lei, în funcție de mărime.

Produsele handmade au fost la mare căutare, chiar dacă prețurile au fost destul de ridicate. Clopoțeii de ceramică pictați s-au vândut cu 25 și 35 de lei, iar decorațiunile pentru brad au avut prețuri între 25 și 30 de lei. Cu toate că participanții plătesc mai mult decât în anii precedenți, Târgul de Crăciun din Sibiu continuă să ofere o experiență autentică și plină de magie pentru toți cei care îl vizitează.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult