- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cu cât se vinde un Trabant în 2023? Bijuteria trecutului are un preț care te va surprinde

17 Mar, 22:32 • Cornel Ghimeșan
Pasionații de mașini sau colecționarii pot să își achiziționeze, chiar și în anul 2023, un Trabant. Prețul cu care se vinde acest vehicul este de-a dreptul surprinzător.
Cu cât se vinde un Trabant în 2023? Bijuteria trecutului are un preț care te va surprinde

Trabantul un dintre cele mai iubite mașini în România, fiind o adevărată „bijuterie” pe patru roți. Acum aceasta mai este cumpărată doar de colecționari și de pasionații de mașini, iar prețul nu este nici pe departe atât de mare pe cât ai putea să bănuiești. De exemplu, pe platforma de vânzări OLX, un utilizator a anunțat că vinde un astfel de vehicul.

Citește și: Infertilitate din cauza unor parfumuri! Ce substanțe interzise conțineau produsele cosmetice. Au fost scoase de pe piață

Pe platforma menționată, un utilizator a anunțat că oferă spre vânzare un Trabant model  601 S care datează din anul 1988. Conform anunțului, vehiculul a fost restaurat, iar procesul a durat nu mai puțin de un an. Utilizatorul a mai explicat că nu au fost făcute intervenții cu sudură în cadrul restaurării, așadar autoturismul și-a păstrat forma sa clasică.

trabant-1988

Totodată autoturismul dispune de un motor de 595 de centimetri cubi și are 28 CP. Trabantul din 1988 este pe benzină și are un rulaj de 70.000 de kilometri. Prețul cu care se vinde este neașteptat.

Cât costă un Trabant în 2023?

Conform anunțului, uimitorul Trabant din 1988 a fost la vânzare cu prețul de 19.683 de lei, adică 4000 de euro. Vânzătorul a anunțat că poate să ofere și imagini ale autoturismului înainte ca acesta să fi fost restaurat.

„Vând Trabant 601 S fabricat în 1988! Mașina a fost restaurată, nu a avut deloc rugină înainte de restaurare. Dețin poze cu mașina dinaintea restaurării și din timpul restaurării. Nu s-a intervenit cu sudură la restaurare.

Sablată, tratată… restaurarea a durat peste 1 an și costurile restaurării au depășit prețul cerut acum. Arată ireproșabil, superbă… mult mai frumoasă decât în poze. Mașina este destinată cunoscătorilor și pasionaților. Posibil unele schimburi!”, se arată în anunțul postat de utilizator.

De asemenea, vânzătorul a mai precizat faptul că prețul este fix.

Alte articole: Câţi bani primeşte un român ca ajutor de şomaj în Germania. Condiţiile pentru a încasa toată suma

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult