- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum să câștigi un salariu de 1000 de euro pe un post cu studii medii

17 May, 09:02 • Bumbeneci Diana
Un reglor câştigă salariu între 750 şi 1.000 de euro net pe lună. Jobul său poate fi încadrat cu studii medii, însă este nevoie și de calificare.
Cum să câștigi un salariu de 1000 de euro pe un post cu studii medii

Un angajat pe poziţia de reglor are un salariu care ajunge, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Ce trebuie să facă un reglor pentru salariul său

Un reglor este un angajat cu calificare superioară care reglează un aparat în curs de fabricaţie, astfel încât piesele rezultate prin prelucrare să aibă dimensiunile prestabilite.  Candidaţii căutaţi pentru rolul de reglor trebuie să deţină studii medii şi calificare într-una din meseriile de reglor, mecanic, lăcătuş, strungar, frezor, prelucrător prin aşchiere.

Ai mai putea citi: Este oficial! Ministrul de Finanțe anunță cum se va face cumulul pensiei cu salariul! „Instituțiile de stat au început să înțeleagă mai bine rolul”

„Oferta de locuri de muncă în domeniul producţiei se ridică, în medie, la 8% din totalul joburilor disponibile pe BestJobs. Candidaţii căutaţi pentru rolul de reglor trebuie să deţină studii medii şi calificare într-una din meseriile de reglor, mecanic, lăcătuş, strungar, frezor, prelucrător prin aşchiere. Totodată, pentru rol este necesară experienţă de lucru cu maşini şi utilaje într-o companie de producţie, bune cunoştinţe de desen tehnice şi de utilizare a echipamentelor de măsurare specifice. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti la nivel naţional, oferta salarială fiind între 750 şi 1.000 euro net lunar“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, spor de noapte 25% şi calificare la locul de muncă.

În prezent, 2.498 de posturi vacante pentru poziţia de cloud systems administrator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Oradea, Timişoara, Braşov, Craiova, Piteşti etc.

Ai mai putea citi: ROBOR a scăzut! Vești excelente pentru românii cu rate la bancă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult