- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dacia a făcut marele anunț! Cât costă modelul Jogger Hybrid pe piața din România

04 Jan, 08:39 • Cornel Ghimeșan
Producătorul român de automobile, Dacia, a anunțat oficial care sunt prețurile pentru noul model Jogger Hybrid. Acesta a devenit cel mai scump model din întreaga gamă, având un preț de pornire de 23.750 de euro.
Dacia a făcut marele anunț! Cât costă modelul Jogger Hybrid pe piața din România

Dacia, producătorul român de automobile, parte a grupului Renault, a anunțat oficial prețurile modelului Jogger Hybrid pentru piața din România. Conform producătorului, cea mai accesibilă versiune Jogger Hybrid este Expression, cu cinci locuri, care are un preț de plecare de 23.750 de euro. Plecând de la acest preț pot fi adăugate diverse dotări opționale.

Spre exemplu, cumpărătorul poate opta pentru patru culori care costă 460 de euro, cardul pentru acces „mâini libere” (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro), scaune față încălzite (150 de euro) și aer condiționat cu reglare automată (200 de euro). În cazul variantei Expression cu șapte locuri, prețul de catalog este de 24.650 de euro.

Având nivelul de echipare Extreme și cu cinci locuri, Dacia Jogger Hybrid costă minimum 24.600 de euro. Acestui nivel de echipare îi mai pot fi adăugate culorile metalizate (460 de euro), pachetul „City” cu senzor de unghi „mort” și de parcare (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro) și scaune față încălzite (150 de euro). Aceeași versiune, dar cu șapte locuri, are un preț de minimum 25.500 de euro.

Citește și: Capăt de linie pentru supermarketul Mega Image de la parterul Unirea Shopping Center. Se pun lacătele după 15 ani de funcționare

Cu toate opționalele disponibile adăugate, prețul modelului Dacia Jogger Hybrid urcă la 26.610 euro. Dacia a decis să deschidă comenzile pentru noul Jogger Hybrid în ianuarie 2023. Cei care comandă acum primul model Dacia cu sistem hibrid de propulsie vor primi mașina în martie 2023.

Dacia a făcut marele anunț! Cât costă modelul Jogger Hybrid pe piața din România
Dacia a făcut marele anunț! Cât costă modelul Jogger Hybrid pe piața din România

Ce aduce nou modelul Dacia Jogger Hybrid

Noua versiune hibridă reia toate atuurile modelului de bază. Atât spațiul disponibil pentru ocupați cât și volumul de încărcare rămân neschimbate. Acest lucru se datorează faptului că încă din faza de proiectare arhitectura vehiculului a fost gândită pentru a integra bateria de tracțiune specifică motorizării hibride. Bateria este instalată sub planșeu, în locul roții de rezervă, la fel ca rezervorul GPL în cazul motorizării ECO-G 100.

În modul de funcționare „B” („Brake”), cutia de viteze automată cu care este echipat Jogger Hybrid 140 permite amplificarea frânării regenerative și creșterea eficienței frânei de motor. Acest mod asigură un nivel mai ridicat al recuperării de energie și un plus de confort la volan în traficul urban.

Afișajul de bord specific al versiunii Hybrid 140 integrează o serie de informații esențiale precum nivelul de încărcare al bateriei de tracțiune, autonomia rămasă sau transferul de energie. Pentru un plus de confort, Jogger HYBRID 140 dispune, în echiparea de serie, de frână de parcare electrică și de o consolă centrală înaltă cu spațiu de depozitare închis și cotieră.

Alte articole: România, față în față cu o nouă epidemie? Rafila: „Sunt cifrele care sunt relevante și care impun, conform reglementărilor de la nivelul Uniunii Europene”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult