- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Daniela a făcut naveta 4 ani pentru a merge la liceu, dar asta nu a oprit-o din a lua nota 9.99 la Bacalaureat. „Rezultatele sunt dovada muncii mele”

08 Jul, 22:51 • Lupu Alexandra
Daniela a impresionat o țară întreagă. A luat 9.99 la Bacalaureat.
Daniela a făcut naveta 4 ani pentru a merge la liceu, dar asta nu a oprit-o din a lua nota 9.99 la Bacalaureat. „Rezultatele sunt dovada muncii mele”

Daniela Constantin este o tânără din satul Polocin, comuna Polonești, care a reușit să impresioneze o țară întreagă. În ciuda faptului că a făcut zilnic naveta timp de 4 ani, a obținut nota 9.99 la Bacalaureat, informează businessmagazin.ro.

Tânăra care a obținut 9.99 la Bacalaureat

Daniela Constantin s-a clasat pe locul II la nivelul judetului Vaslui, după ce a obținut nota 9.99 la Bacalaureat. Eleva Colegiului Național „Gheorghe Rosca Codreanu” a făcut multe eforturi pentru a obține rezultatele excelente. Timp de 4 ani, a făcut zilnic naveta pentru a ajunge la școală.

Citește și despre: Gabriel Rusu, șeful de promoție din Vatra Dornei, a făcut zilnic naveta 40 de kilometri pentru a ajunge la școală. A terminat liceul cu 10 pe linie

Ea se declară recunoscătoare familiei și profesorilor pentru răbdarea pe care i-au acordat-o în tot acel timp. Totodată, le mulțumește pentru susținerea cu care au îndrumat-o pe parcursul anilor.

La „Testul Maturității”, Daniela a obținut 10 la Matematică, 10 la Fizică si 9,70 la Limba Română. La finalul liceului, a devenit un exemplu pentru tinerii din generația ei.

Daniela Constantin
Daniela Constantin

În continuare, tânăra își dorește să studieze arhitectura. Vrea să meargă în Cluj sau în București. La admitere, nota de la examenul de bacalaureat contează în proporție de 30%. Restul este acoperit de un portofoliu de lucrări personale și o probă practică.

„În definitiv, rezultatele mele sunt dovada muncii mele, a profesorilor mei de la clasă, care au avut o nesfârșită răbdare cu elevii, și a susținerii nelimitate din partea părinților.

Mă bucur pentru reușită, dar știu că nu poate spune totul despre mine, stiu că mai sunt elevi care aveau șansa unui același rezultat, prin munca depusă. În continuare, vreau să studiez arhitectura, la Cluj sau București, pentru care nota de la examenul de bacalaureat contează în proporție de 30%, restul fiind acoperit de un portofoliu de lucrări personale și o probă practică”, a declarat Daniela Constantin.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Unde a fost cea mai mare rată de promovabilitate la Bacalaureat. Județul a ajuns pe primul loc pe țară cu media 87,3%