- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

De necrezut! Cât costă un bilet la concertul Coldplay pe OLX. Diferența de preț este uriașă

25 Jul, 12:15 • Cornel Ghimeșan
Nici bine nu au fost puse în vânzare biletele la concertul din România al trupei Coldplay, că deja pe OLX a și apărut primul bilet la supra preț. În timp ce un bilet la zona standing costă, cu tot cu taxe, aproximativ 495 de lei, pe OLX acesta se vinde cu 1500 de lei.
De necrezut! Cât costă un bilet la concertul Coldplay pe OLX. Diferența de preț este uriașă

De necrezut! Cât costă un bilet la concertul Coldplay pe OLX. Astfel, la un simplu calcul observăm că ”antreprenorii” de pe OLX care au prins bilet și acum l-au pus în vânzare cer un preț triplu față de cel inițial cu care l-au achiziționat, potrivit ZF. 

Citește și Guvernul Marcel Ciolacu a dat ordin: ANAF „vânează” vânzătorii de pe OLX

De necrezut! Cât costă un bilet la concertul Coldplay, pe OLX

Marți dimineață, zeci de mii de români s-au grăbit să prindă bilete la Coldplay pe site-ul pe care au fost puse în vânzare biletele. La ora 9:00, când s-au pus oficial în vânzare, erau deja peste 34.000 de oameni în queue (la coadă), număr care a crescut extrem de rapid. La ora 9:08 deja erau 69.000 de oameni în aşteptare să cumpere un bilet.

La ora actuală, sistemul dă erori și îi trimite pe cumpărători la coada listei. Cu toate acestea însă, lista se mărește de la oră la oră.

După ce au aşteptat zeci de minute în queue, când s-a apropiat de momentul când ar trebui lăsați pe site să achiziționeze biletele, unele persoane au primit în schimb mesaje de eroare şi au fost retrimise la finalul cozii, pe locul 80.000.

Încă de la primele ore ale zilei, mii de români s-au înghesuit să prindă bilete la Coldplay pe site-ul pe care au fost puse în vânzare biletele. La ora 9:00, când s-au pus oficial în vânzare, erau deja peste 34.000 de oameni în queue (la coadă), număr care a crescut extrem de rapid. La ora 9:08 deja erau 69.000 de oameni în aşteptare să cumpere un bilet. Preţul unui bilet standing este de 480 de lei.

Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Potrivit site-ului propriu, concertul va avea loc pe Arena Naţională şi face parte din „Music of the spheres world tour”.

Turul va începe în Atena pe 8 iunie şi se va termina în Dublin pe 30 august. Limita maximă privind achiziţionarea este de patru bilete per om.

Potrivit discuţiilor realizate de ZF, fee-ul Coldplay este cuprins între 3,5 şi 5 milioane de euro. Desigur, la această sumă se adaugă cheltuielile de organizare, producţie, care pot să mai însemne încă pe atât.

Citește și Concedieri masive la OLX. 800 de angajați își vor pierde locul de muncă

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult