- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Descoperă Europa la preţ redus. Ofertă specială de la CFR Călători

20 Feb, 13:54 • Cornel Ghimeșan
În perioada 20 februarie – 5 martie 2024, CFR Călători îți aduce o veste excelentă: călătoriile cu trenurile internaționale sunt acum mai accesibile ca niciodată! Românii pot explora și vizita destinații din nu mai puțin de 33 de țări europene, iar totul este la doar un clic distanță.
Descoperă Europa la preţ redus. Ofertă specială de la CFR Călători

Descoperă Europa la preţ redus. Promoția include o reducere de 15% la biletele pentru călătorii internaționale și este valabilă pentru toate categoriile de călători: adulți, tineri, copii și seniori. Este o ocazie perfectă pentru a planifica vacanța de vis sau o escapadă de week-end în Europa.

Descoperă Europa la preţ redus

Cu ajutorul Interrail Global Pass, românii au acces la peste 30.000 de destinații fascinante din 33 de țări europene. Acestea pot fi achiziționate de la casele de bilete din stațiile și agențiile CFR Călători care deservesc traficul internațional. Mai multe informații despre circulația trenurilor internaționale și oferta specială sunt disponibile pe site-ul oficial CFR Călători la secțiunea Trafic Internațional / Oferte / Interrail, dar și pe http://www.interrail.eu/.

Citeşte şi: Oraşele din România cu cele mai mari preţuri pentru coşul de cumpărături. Unde se găsesc cei mai scumpi cartofi

Este important de menționat că prețurile promoționale nu se aplică pentru anumite tipuri de bilete, cum ar fi One Country Pass pentru Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Elveția și German Rail Pass. Totuși, pentru cei interesați de alte destinații europene, această ofertă reprezintă o oportunitate minunată de a explora și a descoperi frumusețea și diversitatea Europei la un preț avantajos.

Aşadar, nu ratați șansa de a călători și de a crea amintiri de neuitat în diversele orașe și peisaje pitorești ale Europei!

Citeşte şi: Românii care primesc salarii și de 15.000 de lei pe lună. Salariile lor medii brute pot începe și de la 10.600 de lei

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult