- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Donald Trump vinde mici românești la restaurantul său din Chicago! Fostul președinte SUA a pus un preț halucinant pentru o singură porție de mititei

07 Sep, 13:24 • Stefan Simion
Cum a reușit un preparat românesc să cucerească piața culinară din SUA. Prețul uluitor cu care Donald Trump vinde micii românești în restaurantul său din Chicago.
Donald Trump vinde mici românești la restaurantul său din Chicago! Fostul președinte SUA a pus un preț halucinant pentru o singură porție de mititei

Preparatul românesc a fost descoperit de un român care se afla la terasa Trump Tower din Chicago. Bărbatul a rămas surprins când a observat prețul pentru o porție de mititei românești.

Românul filma preparatele culinare disponibile în restaurantul clădirii luxoase deținută de fostul Președinte al Statelor Unite, Donald, Trump, când a zărit un preparat românesc de renume, mititeii românești, se arată în clipul video postat pe Tik-Tok.

Imaginile surprinse de bărbat au devenit rapid virale, adunând mii de comentarii de la românii din țara, mândri de faptul că preparatul românesc a ajuns pe meleagurile de peste ocean.

Citește și: Răsturnare de situație în procesul penal al lui Donald Trump din Georgia! Dacă va fi condamnat ar putea deveni primul președinte american care se grațiază singur

Trump Tower Chicago - Clădirea deținută de Donald Trump

Prețul plătit pentru o porție de mititei în clădirea lui Donald Trump

Românii s-au arătat surpinși să vadă costul neașteptat de mare al preparatului. În imaginile prezentate pe Tik-Tok, o porție de mici ajungea la suma de 28 de dolari. Preparatul românesc a reușit să debuteze în restaurantul din SUA datorită managerului, un român tradiționalist, susținător al culturii și tradițiilor românești de peste ocean.

„Asta chiar este wow. Românul este peste tot”, ”Acolo lucrează foarte mulți români, sunt foarte apreciați, chiar dl. Trump în persoană i-a felicitat!”, ”Chiar este român managerul? Suntem peste tot”, au scris românii în secțiunea de comentarii a clipului video.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult